Od ponad roku stoi pusty, to jaki sens to było budować? Dlaczego oni tego nie wynajmują? Przeciez to są ogromne koszty utrzymania.
Pobudowali budynek a nie mają żadnych usług ani produktów do zaoferowania. I nie piszę tego uszczypliwie po prostu takie sa fakty. Zawsze mi się wydawalo ze firmy buduja jakies nowe siedziby czy fabryki jak juz mają jakiś core biznes, klientów, jakies stałe przychody i chca powiekszyc skale itp.
Budynek jest z pożyczki od Kierula. Ten miał kasę od akcjonariuszy że sprzedaży SBE. Sprzedawał akcje mimo, że się zarzekał, że robić tego nie będzie. Nie trudno przewidzieć kto finalnie stanie się jego właścicielem.
Tak to widzę:)
Zapraszam na ul. Gdańską do Bydgoszczy do siedziby firmy w poniedziałek i zobaczysz czy budynek stoi pusty. Jęczycie tak strasznie, że aż mi was żal. W zasadzie to ja sam się sobie dziwię, że tracę tu czas na te jałowe dyskusje z wami. Nic to nie wnosi ani do kursu akcji ani do dyskusji. Ja akcje mam a wy akcji przecież nie macie i ABSOLUTNIE piszecie, że nie chcecie ich mieć więc zapraszam na 500 pozostałych spółek na forum bankiera a nie zajmujcie się jedną małą spółka, na rynku newconnect, rynku spółek na zasadach startup na początku drogi do rozowoju.
wy nie wierzycie w spółkę tak jak pisaliście, że nigdy nie wybudują tego CB+R i straszyliście brakiem pieniędzy nawet na piasek na budowę, a budynek stoi to straszycie, że stoi pusty. Śmiać mi się chce a z drugiej strony jesteście tutaj anonimowi więc możecie napisać wszystko.
Pytanie tylko czy ktoś jest tak naiwny, że wierzy w te wasze dyrdymałki.
głos rozsądku w końcu ! uszanuj też 500+ innych spółek i nie lataj wpisując peamy o INM, nie interesują nas Twoje sukcesy. Oby było jak najwięcej, ale nie zaśmiecaj i tak śmietnikowego bankiera. bo szkoda Twojego czasu, zdrowia, tym bardziej,że interesuje ta Twoja perła nikogo. Tyle. Amen.