Mam akcje ale to co się tu dzieje jest katastrofa. Ubrałem się po 4 zł i widzę jak każda podbitka jest co raz niższa i za każdym razem wisielce jak wychodzą na zero uciekają i zatapiając kurs. Było granie pod umowę i okazało się niewypałem bo manipulanci nie pociągnęli kursu... wczoraj po ratyfikacji umowy przez rząd Ukrainy kurs lekko drgnął i znowu ubrani wywalali. Pytanie co może dźwignąć kurs, skoro najważniejsze wydarzenie - podpisanie umowy tego nie zrobiło?
"At least two more agreements that will regulate the launch of the Fund are yet to be submitted to the government for consideration. The Fund is expected to be fully operational within a few weeks."
w PL:
"Co najmniej dwa kolejne porozumienia, które będą regulować uruchomienie Funduszu, muszą jeszcze zostać przedłożone rządowi do rozpatrzenia. Oczekuje się, że Fundusz będzie w pełni operacyjny w ciągu kilku tygodni."
Krotko mowiac, czeka się teraz na prawdziwe pieniadze i konkretne ogloszenia zwlaszcza ze strony Coala. Strona WWW jak widac przestala dzialać, a działała do podpisania umowy.... więc albo Coala upadła albo coś sie mieli .
Niby tak z drugiej strony jesli dobrze rozumiem to artykul głównie odnosi się do listu z końcówki kwietnia... czyli old news, który z jakiegos powodu został znowu odgrzany? Weird stuff