• A co to za wzrosty? Autor: ~jaskuła [188.146.174.*]
    Czyżby ktoś duży wchodził?
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~Lol [150.254.176.*]
    120 tys K po 0,71 koś już coś wie :)
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~Lol [77.111.246.*]
    Ale z was są prymitywne nagony. Aż śmieszne.

Data początkowa: 2025-04-08
    Data końcowa: 2025-05-09
    Zmiana: -12,20%

Data początkowa: 2025-05-02 09:00
    Data końcowa:2025-05-09 13:47
    Zmiana: -6,98%
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    wiadomo że szału nie ma, bo obroty mizerne, ale bardzo mnie rozbawiłeś....tym wybieraniem dat...mega smieszne

• Re: A co to za wzrosty? Autor: ~LOP [89.239.108.*]
    A tu cisza ???
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~Stefan [212.75.126.*]
    New connect to serio śmieszne miejsce. Spolka zrobiła przychód 550 tys w kwartał i nagle wzrost o 20%
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~bywalec [195.85.209.*]
    miło było, zarobione
    po raz 3i tu byłem (kto wie) i ostatni bo trzeba szanować pieniądze i czas,
    swojego czasu wiedziałem o SYG więcej, jak "startupowali",
    weszli na bananową i zaczęły się tańce, więc summarum odbiłem sobie właśnie co nieco i podziękowałem.
    Będę śledził ich wpływ na rynek (mrówkowy, takie zarządzanie) kolejne wygrane konkursy, wypalone dopłaty,
    ciężka ta spółka. Ktoś coś doda konstruktywnego ?
    powodzenia
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~NIKITA [83.28.84.*]
    Panie prezesie niech pan wytłumaczy inwestorom jak firma która ma kompletnie inne pkd może kupić ZMORCHE w celu wysoko skalowej produkcji .Od kreatywnych przeksięgowań jeszcze żadna firma sie nie dżwigneła niech pan mi wierzy nie tędy droga
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~Prezo [212.75.126.*]
    Dzięki. Faktycznie. Ogarniemy.
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~greg [37.248.170.*]
    Czy tu aby nie powinno być niebawem jakieś info odnośnie wejścia w nowy perspektywiczny obszar działalności?! Chyba trzeba obserwować spółkę i szykować się na zakup małego pakietu akcji!
  • Re: A co to za wzrosty? Autor: ~Kuba [83.31.100.*]
    przedmówca pisze takie głupoty, bo zakładam wtopił wcześniej kasy i minusik spory się na koncie pojawił ? :,)

Tak, tak. Polska jest krajem z tektury, ale aż nie chce się wierzyć, że tak bezwstydnie oszukujące firmy - scamy mogą jakiekolwiek pieniądze od rządu jeszcze wyżebrać. Po prostu nie mogę w to uwierzyć, zarządzający skarbem państwa nie mogą być aż tak głupi.

Btw. Andrzeju dostałem info od sądu, że nasze sprawy sądowe przeciw twojemu procederowi zostały połączone ze wzgl. na wspólny wpływ. Jak myślisz, przyspieszy to procesik? Jak myślisz, komornik wejdzie ci na twoje mieszkanko przed bożym narodzeniem, czy jeszcze chwilę poczekamy?
[x]
SYGNIS 0,78% 2,60 2025-10-10 17:04:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.