• Czemu tu tak słabo ? Autor: ~Gekon [37.225.90.*]
    Zenujaco słabo ,sprzedawalem to po 1,21zł kolo 2021r... Teraz jak wzrosnie 3 gr to potem koryguje 2-3gr . ... Za Boruty cos tu sie dzialo milionowe obroty wzrosty czy spadki po 10% ,teraz porazka...
  • Re: Czemu tu tak słabo ? Autor: ~Leszcz74 [46.205.201.*]
    Ja niestety jestem debiłem bo jak było po 1,30 czy więcej to trzymałem. Wiszę ze 100k po 0,50 :( Tutaj choćby mieli większe przychody czy zysk niż Apple czy Amazon to i tak kurs będzie szorował po dnie. Chyba tylko wyj... zarządu i zarządzanie firmą przez normalnych ludzi może dać jakiś efekt bo w innym przypadku nawet Bóg nie pomoże :(
  • Re: Czemu tu tak słabo ? Autor: ~Gekon [37.225.92.*]
    Co dalej ja myślę że wiele się nie zmieni prędzej lekki wzrost niż spadek?Ale tu wieszcza 20gr ...
  • Re: Czemu tu tak słabo ? Autor: ~Jw [5.173.23.*]
    Nie sądzę, aby na tym forum był ktoś, kto ma taki autorytet, żeby to, co na pisze miało jakiś wpływ na decyzje inwestorów. Są ludzie, którzy wrzucają informacje albo ci którzy dzielą się swoimi przemyśleniami co przyszłości spółki, ale to tyle. Pisanie o tym, czy będzie 0,20, czy 2 zł to już chciejstwo, a, tym bardziej że nikt nie przedstawił żadnej merytorycznej analizy co do takich poziomów, ale jak to na giełdzie wszystko jest możliwe, tyle że zarząd spółki musi też tego chcieć, a ten, jak widać, nie chce.
  • Re: Czemu tu tak słabo ? Autor: ~Luj [37.248.175.*]
    Jak kraby przekonają się to tej nanopaszy to szybko może być 2pln ,wówczas będziemy w połowie drogi do 1miliarda dolarów kapitalizacji .
[x]
HUBTECH 2,97% 0,28 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.