No fakt,było za gorąco,sugerujesz powrót na 11 zeta żeby było chłodniej? :) Spokojnie zaraz cos wyleci z szafy i samo opadnie :) Ktoś wykupi złe reko lub wymyśli znowu problemy rodzinne i będzie jazda w dół :)
Dnia 2025-05-09 o godz. 10:56 ~Niunio napisał(a): > Sprzedaj i sie nie męcz. Idż na banki, tam teraz hossa i silny trend wzrostowy
Wszyscy wieszczyli spadki banków po obniżce stóp i wzrost na polszmacie. Jaki efekt wszyscy widzą :) Faktycznie lepiej było iść na banki,co by nie było ale zawsze na plus a nie jak na polszmacie kolejny dzień w dół więc tu u zębatego i licz zyski hahah :)
Banan to gielda spekulantow ktora short term lubi zachowania irracjonalne i mocno spekulacyjne.
Long term wszystko bedzie w normie. Cyfrowy to nie bank, tutaj beda zyski a nie koszty z obnizki stop.
Ja tu jestem long term i chwilowe skoki w dol czy w gore sa mi obojetne.
Czekamy teraz na Drzezewo i raport za Q1 - to bedzie paliwo ktore bedzie sie liczyc.
A pisałem że znowu jakiś trup wyleci z szafy? Szablozębny będzie sie szarpał z bachorami to swojego końca.......niestety,tak to jest z darmozjadami którzy nic sami w zyciu nie osiągnęli...oni mają tylko wpojone-bo im się należy......
Temat sukcesji już dawno jest ograny... od roku się szarpią i co z tego? Spółka się nie rozleciała jak widać, robią swoje... Zadłużenie w dół, wyniki są dobre, a będą jeszcze lepsze... Wynik netto 85mln, pomimo niepieniężnej straty na sprzedaży Asseco 90mln i kosztach inwestycyjnych o 150mln większych niż w Q1 24'... Z tym, że do końca projektów coraz bliżej więc koszty inwestycyjne zaraz zaczną spadać, a projekty będą dokładać swoje cegiełki do wyników.