• Plan jest taki Autor: ~xxx [176.221.116.*]
    Spuszczamy na 13cm do końca miesiąca, to jest dobra strategia !
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Lolek [46.134.102.*]
    To dawaj, spuśćcie jeszcze na 10 cm żeby zeszło ciśnienie.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~znafca [185.202.218.*]
    ja bym proponował od razu na 5
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Qqqq [31.0.72.*]
    Wy spamuchy byście chcieli wszystko od razu .... A to trzeba powolutku systematycznie w dół, tak żeby wam się rzygać chciało już super spółeczka
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Oszukany [31.60.242.*]
    Giełda teraz to złodziejstwo, szczególnie takie spoleczki jak Mówię strach teraz tykać.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~dR [217.119.69.*]
    Przecież nikt, nikogo do niczego nie zmusza, w czym rzecz? Niech spada, im szybciej spadnie, tym szybciej urośnie a po taniości sam dokupię.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Rts [194.0.181.*]
    Koszyk ustawiony na 14.xx i lipa... nie starają się
  • Re: Plan jest taki Autor: ~dR [217.119.79.*]
    Bo to zwykle leszczze, kółkowicze. Lubię się z nimi bawić. Czasem im coś zablokuję czasem odblokuję i obserwuję jak zaraz drą kopary na forum, a ja mam radochę. Czekam cierpliwie na te spadki, chociaż teraz już zaczynam dobieranie. Co do prezesa, to wcale nie ma dużego pakietu i może się bardzo zdziwić, zwłaszcza gdyby raport z 1Q wyszedł kiepski.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~WicePrezes [5.184.237.*]
    A jaki ma wyjść. ? Już miał być rekordowy, najlepszy w historii rok a raport jaki był każdy widział. W Ultimate Games zysk za 1q taki jak tu za cały zeszły rok. A tam w zasadzie nic się nie dzieje. Żenada
  • Re: Plan jest taki Autor: ~dR [217.119.79.*]
    Miał być rekordowy bo w połowie roku wyszedł DDS2? Hehehehe dobre. Nie nie miał być. Do tego zadłużenia matki i córek etc. Jakiś porządek robi, coś wypuszcza, wchodzi w konsole itd. Zobaczymy. Wszystko jest rozliczone. Pasz podejrzenia to zgłoś do KNF, tylko nie gadaj że oni nic nie mogą. Mogą. Polecam poczytać choćby o prezesie Hub.tech.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Hodorr [31.60.65.*]
    Ważne, że sprzedaż produktu jest na przyzwoitym poziomie. Wiele spółek gamingowych może o tym tylko pomarzyć, a są o wiele wyżej wyceniane.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Nowak [178.43.198.*]
    Masz rację, aktualnie 1366 miejsce na steamie
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Qqqq [87.116.247.*]
    Byku sprzedaż dds2 siadła totalnie, tu nie ma czego zazdrościć. Może dodatek coś ruszy sprzedażą ale to za ponad miesiąc. Drugi kwartał będzie słabiutki, może nie starczyć na usługi dodatkowe.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~123 [83.7.7.*]
    Ludziska powiem Wam tylko ze, na 3R kisielem się 1,5 roku. I co? Od stycznia urosło 200%. Tu też przyjdzie czas bo są fundamenty. Widzę że, trolle tutaj też 24h fedrują urobek i martwią się o cudze pieniądze. No cóż... na każdym forum tacy fachowcy są. Ja twierdzę dobierać po taniości i łapy wsadzić pod du....ę. Cierpliwi będą nagrodzeni.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Bockon [31.60.242.*]
    Szkoda że same straty bo może Wcześniak dywidendę by zaproponował , może wygra sprawę w Sądzie i spółka coś zarobi skoro na grach nie może.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~dR [46.112.78.*]
    Poczekaj aż ogra się DDS na konsolach. Tyle stękałeś że stary tytuł, że nikt nie kupi i co? Sprzedaje się i to nieźle.
  • Re: Plan jest taki Autor: ~Jakub [185.6.113.*]
    Plan jest taki, że czekam na wybicie BlackRoseProject (jeszcze w maju ma być ponoć zapowiedź terminu premiery ich pierwszej autorskiej gry), kapitalizacja śmiesznie niska - i za tą kasę kupię spory pakiet MOV (może po te 13,xx jak qqqq napisał), bo wiem, że wcześniej, czy później tu też będą solidne wzrosty. A BRP radzę się przyglądać w gotowości, bo akcji mało
[x]
MOVIEGAMES -1,33% 13,32 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.