Bo to zwykle leszczze, kółkowicze. Lubię się z nimi bawić. Czasem im coś zablokuję czasem odblokuję i obserwuję jak zaraz drą kopary na forum, a ja mam radochę. Czekam cierpliwie na te spadki, chociaż teraz już zaczynam dobieranie. Co do prezesa, to wcale nie ma dużego pakietu i może się bardzo zdziwić, zwłaszcza gdyby raport z 1Q wyszedł kiepski.
A jaki ma wyjść. ? Już miał być rekordowy, najlepszy w historii rok a raport jaki był każdy widział. W Ultimate Games zysk za 1q taki jak tu za cały zeszły rok. A tam w zasadzie nic się nie dzieje. Żenada
Miał być rekordowy bo w połowie roku wyszedł DDS2? Hehehehe dobre. Nie nie miał być. Do tego zadłużenia matki i córek etc. Jakiś porządek robi, coś wypuszcza, wchodzi w konsole itd. Zobaczymy. Wszystko jest rozliczone. Pasz podejrzenia to zgłoś do KNF, tylko nie gadaj że oni nic nie mogą. Mogą. Polecam poczytać choćby o prezesie Hub.tech.
Byku sprzedaż dds2 siadła totalnie, tu nie ma czego zazdrościć. Może dodatek coś ruszy sprzedażą ale to za ponad miesiąc. Drugi kwartał będzie słabiutki, może nie starczyć na usługi dodatkowe.
Ludziska powiem Wam tylko ze, na 3R kisielem się 1,5 roku. I co? Od stycznia urosło 200%. Tu też przyjdzie czas bo są fundamenty. Widzę że, trolle tutaj też 24h fedrują urobek i martwią się o cudze pieniądze. No cóż... na każdym forum tacy fachowcy są. Ja twierdzę dobierać po taniości i łapy wsadzić pod du....ę. Cierpliwi będą nagrodzeni.
Plan jest taki, że czekam na wybicie BlackRoseProject (jeszcze w maju ma być ponoć zapowiedź terminu premiery ich pierwszej autorskiej gry), kapitalizacja śmiesznie niska - i za tą kasę kupię spory pakiet MOV (może po te 13,xx jak qqqq napisał), bo wiem, że wcześniej, czy później tu też będą solidne wzrosty. A BRP radzę się przyglądać w gotowości, bo akcji mało