sprzedałem tego nielota już dawno i uświadamiam ludziom, że też to powinni zrobić.
Co z tego że urośnie do 5 PLN ( w co wątpie) Jak jest już w tyle za wszystkimi. A skoro to taka dobra spółka, to dlaczego codziennie na minusie?
Spoco a widziałeś Chemos
i co tu trzeba być cierpliwym
Moj w jedna sesje nadrobi to co innni przez cały miesiąc
podobnie jak Polna nic nic a tu raptem 40 żł
już niedługo sie przekonasz
na razie trz zniechęcić i od niecierpliwych odebrać towar
a cierpliwi sie doczekaja nagrody
powiedz to tym z Chemosa, co kupili akcje po 16 PLN.MOJ i Chemos to dwie różne spółki i jeżeli liczycie na wybicie takie jak na Chemosie, to wyrazy współczucia. PO wynikach może 4 PLN a później zjazd na 3. Tak to widzę.
Moja tez kupowali po 9 zł
A jak Cie tak nieinteresuje MoJ to po co tu piszesz
pewnie po 3 zł chetnie byś kupił
ja mam Moja i dokupuje jak jest na czerwono
i bede dokupyawał a za 3 zł to biorę kredyt
a tobie radze kup sobie inna spólkę najlepiej tka która juz wzrosł a1000 %
i czejak na wzrosty na niej
w bessie kupuje sie spólki które jeszcze nie wzrosły a maja dobre fundamenty
pieprzysz głupoty o dokupywaniu. Trwa ewidentne wywalanie tych akcji. Ktoś się ich umiejętnie pozbywa po 1000 sztuk, bo gdyby wystawił wiecej, kurs spadłby do 2 PLN w ciągu 3-ech dni. Ja tak samo zrobiłem. Sprzedałem 20 tys akcji w ciągu kilku sesji i radze zrobić innym to samo. A powiem Ci skąd moje nastawienie do tej spółki. Kupiłem akcje MOJ-a po ogłoszeniu wyników za pierwszy kwartał. Liczyłem, że skoro są takie dobre, to spółka będzie rosła przynajmniej równo z rynkiem. Było jak sam wiesz. Wybicie, które miało miejsce miesiąc temu było jedynym i prawdopodobnie ostatnim w dziejach akcji tej spółki. Sprzedałem te akcje i przez ostatni miesiąc zarobiłem 50% na innych. Więc pytam, czy warto dalej trzymać akcje, które codziennie tracą i łudzić się, że może w końcu odbiją, czy zarabiać codziennie po kilka procent?
Moj jako firma, jest dobra, ale akcje zachowują się bardzo dziwnie, ja czekam na 4.5 może 5 Złotych i sprzedaje. Więcej i tak nie będzie, nie widzę podstaw do większych wzrostów. WK jest prawie osiągnięta, więc co mogłoby spowodować większy wzrost?
Liczę na dobre wyniki, które powinny trochę kurs podbić. Pozdrowienia dla czekających.