Widać spokojne zbieranie, bez paniki zakupowej, ale bez konkretnych informacji o podpisaniu porozumienia, czy ugody z PKP PLK, nie będzie wybicia z konsolidacji. Brakuje tej przysłowiowej iskry, aby HRS miał szansę na wykorzystanie swojego potencjału, poprzez restrukturyzację, oraz pozyskanie nowych kontraktów i ewentualnie partnera strategicznego albo podjęcie innego działania na wykorzystaniu synergii np. z WIK ?
Zauważyliście ja dał komentarz obywatel -M To wszystkie łapy na tak Jak Zyga pisze święta prawda! Wszystko na nie !wiadomo że to ten beż rozumu! Pozdrawiam Zygę
Świeca tygodniowa szpulka choć z długimi cieniami. Poprzednia tygodniowa biała startowa. wolumen jakiś się pokazał. Wskaźnik akumulacji reaguje pozytywnie. Jest przygotowanie pod większy ruch.
To jest normalne bo nic się nie dzieje, tylko domysły albo Górka albo dołek. Większe szanse na górkę! Panowie ryzyk fizyk to jest ruletka w tym przypadku.!Ja jestem za!
Czy to ten co wprowadził leczenie kopertowe niby znane już wcześniej ale on je zmodernizował i zwiększył jego skuteczność wprowadził większe koperty i reklamówki z biedronki jeżeli całą rodzina złoży się na leczenie to chory dwa góra trzy dni po operacji jest zdolny do pracy a umrzeć się nie da bo rodzina ci gębę oboje leczenie prowadzi na najwyższym poziomie obecnie otworzył przychodnie w Brukseli ale tobie to on nie pomoże bo ty w piątek wieczorem już czerwone łapki widzisz sobota niedziela to się nasila w tygodniu trochę puszcza i znowu piątek tobie potrzebny inny specjalista ale też najwyższej klasy