• jest ok Autor: ~ggggg [37.248.173.*]
    Na wynik negatywnie wplyneła operacja z SCM oznaczona w raporcie przy regionach "Other" jako strata 14.5 mln na stronie12. Co do samych regionow, Polska ma rekord, Hiszpabia ma rekord,Francja w koncu w miare ogarnieta ale nowa zakała to Niemcy. Jest OK, w sumie nic nowego. Malo otwarc ale to zima byla. Juz piszą o pozytywnym wplywie obnizek stóp na ich zadluzenie.
  • Re: jest ok Autor: ~Franek [91.150.207.*]
    No jest ok… nie może się otworzyć tylu chętnych na akcje.
  • Re: jest ok Autor: ~Mati [188.146.152.*]
    Najgorsza spółka w portfelu
  • Re: jest ok Autor: ~Pilot [46.174.6.*]
    JA AKURAT JESTEM TERAZ NA 0 DOKUPIŁEM I CZEKAM . Na paru spółkach dobrze zarobiłem to na tej też myśle że zarobię
  • Re: jest ok Autor: ~ggggg [37.248.223.*]
    Leszcz zobaczyl spadek zysku i oddał na podstawie wynikow vs konsensusu, ja napisalem skad to wynika. Leszcze jest niewazny i zrobi obroy max 3mln, tu i tak fund nada kierunek
  • Re: jest ok Autor: ~Stary_kaczor [37.248.200.*]
    1Q był w całym handlu słaby. 2Q zapowiada się dużo lepiej a przynajmniej kwiecień był bardzo mocny. Jeśli to się utrzyma to będzie git
    Przestań pier… i zaklinać rzeczywistość. Licho i tyle. Leszcz za dwie godziny sprzedał za 2 bańki…
    Lol sam mam tych akcji za kilkaset k po dzisiejszym dobraniu, i uwazam sie za leszcza. Ale oddawajcie śmiało, przeciez zysk mniejszy niz konsensus ekspertow
  • Re: jest ok Autor: ~Franek [46.112.80.*]
    Ja nie sprzedałem również ale 1 kwartał wyszedł źle a nie OK jak pisałeś. Nie dość że pierwszy kwartał najgorszy to wiadomo, to jeszcze sporo poniżej tego co zakładali więc to nie napawa optymizmem. Czekam do Sierpnia. Jak nie będzie ruchu w górę to wychodzę tego interesu.
  • Re: jest ok Autor: ~Karol [188.47.115.*]
    A jakie biura maklerskie wyceniają Amrest, dają rekomendacje, bo jakoś nie widziałem ?
    Konsensus jest z PAP i w sumie prawietrafili jakby nie ten jednorazowy zapis z SCM
  • Re: jest ok Autor: ~Karol [188.47.115.*]
    Ok. odnośnie konsensusu. Ale szukam z imienia i nazwiska analityka co zajmuje się Amrestem i wydaje rekomendacje z uzasadnieniem. Patrzę np. na Biznesradar i nie widzę nikogo kto się zajmuje Amrestem. Jeśli znacie biuro maklerskie co na temat Amrestu ma coś sensownego do powiedzenia to proszę o podanie.
    Ja nie mam takiego biura. Kupiłam spekulacyjnie. Pół roku czekałam żeby w jeden dzień stracić 5-6% Odnoszę się do ggggg bo chyba na siłę chce wmówić że jest ok. Tymczasem już trzy i pół bańki obrotu a jesteśmy przed obiadem. I ciągnie w dół jak kamień u szyi.
  • Re: jest ok Autor: ~Kokoszanel [37.47.245.*]
    Franek - kupiłam, czekałam. Mu wiemy od kogo wy są.
    :-) Teraz dopiero zauważyłEm, że udaje kobietę. Głupi słownik w telefonie.
    Odnośnie rekomendacji: nawet nie żartuj. Pierwsze z brzegu: Grupa Azoty: rekomendacja przy 19 zł - mocne sprzedaj, cena docelowa 17. Zobacz czy Azoty są po 17pln
  • Re: jest ok Autor: ~re [31.0.3.*]
    to taki miedzynarodowy sfinx. Tylko straty
[x]
AMREST 0,69% 14,66 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.