To dobra spółka, ale ten rok będzie płaski. Jak można zauważyć przetargi to raczej nuta końca tego roku, a najpewniej początek przyszłego. Konkurencja będzie duża przez najbliższe miesiące, więc marże niskie. Justsayin
kiepsko prorok naganiasz do tego tysz trza deko intelektu kpw? dzisiejszy minusik to przyklejenie do bdx kóry jest 2 x droższy od mirka wiec póki co się nie podniecaj że to coś wiekszego bedzie i się złapasz z woreczkiem na kapice bo nie workiem przecież
Podsumujmy - napisałem, że ath będzie przed wynikami. Było? Od dawna powtarzam, że na tym etapie rozwoju firmy trzeba inwestować w przeskalowanie biznesu, a nie w dywidendę. Dla mnie nie ma kompletnie znaczenia, czy dywidenda wyniesie 9, czy 19, czy 29 groszy. Chcę, żeby pieniądz został w spółce. Na dywidendy przyjdzie czas. Tu siedzi kupa naganiaczy, w tym ty, którzy się tylko czają i ślinią, żeby kupić parę groszy taniej. Sam się do tego przyznałeś. Karawana jedzie dalej, za 2 miesiące będziesz pisał, że jest luka do zamknięcia na 20,50. Tak ty i tobie podobni piszą od poziomu 2,5 PLN. Pozdro dla peronu :)
Czerwień po wynikach też? 1.5 mln akcji, na stracie też? Wyniki super? Jak tam przetargi? Z tego co czytam to na teraz bryndza i to fakt. Tak, to bardzo dobra spółka, ale aktualnie za droga. Tak, chcę kupić 5000 akcji po 12 na longa. Zobaczymy. Jeśli się mylę, niech Wam rosnie do 20. Pozdrawiam
Ja też mogą zamknąć, ale zakładem, że nie tym razem. Być może postraszą, że wychodzą z długoterminowego trendu, ale raczej tego nie zrobią. Chyba że jakiś kataklizm. Wtedy rozjadą Nas wszystkich...
Inna cegiełka to wybory. Kolorowi się boją zwycięstwa Nawrockiego, a to sternicy. Przepraszam Was, to tylko moja predykcją. Jak się mylę, zaróbcie jak najwięcej.