• Kupiłem Autor: lotu [195.88.232.*]
    Witam na pokładzie w okolicach 7 zł zaznaczyłem sobie 5 zł do zakupu, nie spodziewałem się że to się tak szybko wydarzy ale udało mi się, uważam to za dobrą cenę. Ewentualnie przy 4 dokupię drugie tyle, ale może się to nie wydarzyć. Przychody ładnie rosną, zysk słaby w 4 kwartale, stąd ta przecena, oby jednorazowa wpadka. Powodzenia!
  • Re: Kupiłem Autor: ~Real [37.225.81.*]
    Najgorzej ze jeszcze 2 lata dołowania kursu
  • Re: Kupiłem Autor: ~lotu [31.0.51.*]
    Jeśli za dwa lata będzie 7,5 to mi 50% jak najbardziej pasuje
  • Re: Kupiłem Autor: lotu [185.186.153.*]
    Dokupiłem drugie tyle jak powiedziałem, średnia 4,5zł, ale więcej nie dokładam. Czuję że za chwilę jakiś trup z szafy wypadnie, niedługo się dowiemy o co chodzi
  • Re: Kupiłem Autor: ~Eryk [185.198.0.*]
    tez dokupilem ostatnia czesc i ja akurat wiem co jest 5, polecam ci grupe na fb
  • Re: Kupiłem Autor: lotu [185.186.153.*]
    Nie mam FB, napiszesz w skrócie tu?
  • Re: Kupiłem Autor: lotu [195.88.232.*]
    Ok, jestem w punkcie wyjścia, na zero. Pytanie czy dołek już za nami czy to tylko odbicie które się zdarzyć musiało. Sporo akcji się przemieliło w okolicach 4 zł, kto kupuje wiemy, ale kto tak gwałtownie się akcji pozbywał, wystraszony drobny akcjonariat?
  • Re: Kupiłem Autor: ~Sanawabicz [83.5.217.*]
    Jeśli nie drobny akcjonariat, to może Lemuria czy jak tam się nazywa ta maltańska spółka, która 11 kwietnia zeszła poniżej progu 5% i może wytrzepała się do zera spuszczając kurs poniżej 4 zł??? Ale generalnie to sam z zakupami czekałem do okresu wynikowego, bo 2 miesiące bez sternika w postaci skupu akcji i możliwości zakupu przez zarząd czy radę nadzorczą sprawiły, że kurs opadał pod własnym ciężarem. Po wynikach zarząd od razu ruszył do zakupów i pokazał, że jest dla nich tanio. Kasa na skup jest, kolejne wyniki dopiero 30 września, czyli mogą skupować nieprzerwanie do końca sierpnia... Kupione zakopane, nie wiem co musiałoby się wydarzyć w najbliższych tygodniach żebym myślał o wywaleniu po tym odbiciu
  • Re: Kupiłem Autor: ~bingo [83.142.142.*]
    wygląda na to że jest tak jak oceniałem i niestety skup musi przyspieszyć bo niedługo w tych cenach nie będzie co brać
    wygląda że Zarząd wie co robi i to bardzo sprytnie pownie ten co wychodził troszkę mu w tym pomógł ale najważniejsze to dynamiczny rozwój a tej jak widać jest niepodważalny
    Skoro skupowali po o wiele wyższych cenach to dlaczego nie mieli by brać w takiej promocji ,
    Masz rację, Lemuria musiała się wyprzedawać, możliwe że pozbyli się już wszystkiego i nie będą nam ciążyć.
    Forum zamarło jak zając oświetlony reflektorami samochodu :)
  • Re: Kupiłem Autor: lotu [37.248.168.*]
    Moska w akcjonariacie, ciężko powiedzieć czy to dobrze czy źle patrząc na jego przeszłość. Może równie szybko zniknąć na wyższych poziomach.
  • Re: Kupiłem Autor: ~Andi [91.94.13.*]
    Skoro taki grubas wchodzi to znaczy, że widzi potencjał do zarobku. Nie znany oczywiście jest horyzont jego inwestycji. Ale póki co trzeba się cieszyć z tego espi.
  • Re: Kupiłem Autor: ~Mar [178.238.253.*]
    Na pewno
    20.08.2018 r Krzystof Moska ujawnil sie z pakietem 6,69 akcji Polawaxu, kurs by ok 4,5 zl, pozniej juz tylko w dol, teraz jest 1,5 zl. Szukam informacji o nim ale poki co wyglada jak aniol zaglady.
    Na makaronach polskich ujawnil sie w 2014 r po czym kurs bujal sie kilka lat w podobnym miejscu, jak wyszedl to powoli do gory
    "Krzysztof Moska zwiększa udział w Leśnym Runie" w 2012, zmiana nazwy na mr hamburger, i 20 lat spolka notuje tylko strate. Szemrana postac.
    "Zarząd gastronomicznej spółki deklaruje, że spróbuje wyprowadzić ją na prostą. Na to liczy też akcjonariusz Krzysztof Moska. Nie sprzedam akcji - mówi w rozmowie z "Parkietem"" I po polskim jadle zostalo tylko wspomnienie.
  • Re: Kupiłem Autor: ~Andi [91.94.13.*]
    Ja wolę jak ktoś kupuje aniżeli sprzedaje. Kurs jest wynikiem różnicy popytu i podaży. Dziś to widać jak na dłoni.
    Ta jasne, tylko że on już kupil a kurs jak 4 miesiace temu.
[x]
4MASS -0,23% 4,31 2026-04-02 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.