na forum ruch jak nigdy a to spółka wczoraj rapten odbiła od dna a piszą forumowiepieniaczki jakby tu urosło jak RAFAMET o 500% czy inne spółki po 1000%.
wczoraj i dziś skupili ok 1 mln akcji po 23 grosze więc jestem spokojny o to co będzie do 2 czerwca gdy spółka po audycie pokarze raport z uwzględnieniem wartości biurowca i dotacji. Poczekamy i zobaczymy wtedy co zrobi popyt z tą drobnicową podażą do 1 pln :) Tu takie obroty bliżej 1 mln i wyżej jakie były gdy spółka rosła po 200% wrócą i to szybciej niż się niektórym wydaje :)
Jutro zobaczymy jak obroty i poziom pojawienia się popytu. Czy wrócą nad 20 groszy i pojadą na północ czy będzie się trzeba ustawiać niżej! Kasa czeka :) Swoje akcje mam i nic nie muszę a tylko mogę :)
Obroty muszą wzrosnąć ale na wzrostowych sesjach. Muszą uklepać dno na poziomie 20 groszy i przejść wyżej na minimum 35-50 by myśleć o powrocie na poziomy złotówkowe!
Jak ruszy i przejdzie 1 pln dopiero zaczną się prawdziwe wzrosty! Wtedy ruch na forum będzie jak wtedy gdy 4Mass poszedł z 18-19 groszy na ponad 4 zł. Potrzebował na to 2-3 tygodnie :)
przyjdzie czas gdy ci co dziś na spółkę plują będą sami pisać "JAZDA" IDZIE NA 10 ZETA, RAKIETA ODPALA...ale to dopiero na poziomach 1,2-1,5 pln jak zrozumieją ile warta jest spółka i jak jest tania i niedowartościowana w porównaniu do innych spółek z NewConnect.