• Do OKI Autor: ~santinio [37.47.138.*]
    @Oki , wydaje mi się ,że Ty mocno siedzisz w gamingu i przynajmniej na X parę osób Cię obserwuje z różnych forów. Bankier to chore forum i tak naprawdę niewielu tu zagląda, a na Movie wciąż wisi zagadka akcjonariatu większościowego. Zupełnie niewiadomo , gdzie jest brakujące 60 -65 % akcji. Może mógłbyś przez X wezwać do kontaktu posiadaczy brakujacej częśći, jest przecież aktywny mail z poprzedniej akcji. Możnaby faktycznie spróbować usunąć wcześniaka jeśli znajdą się akcjonariusze.
  • Re: Do OKI Autor: ~xxx [176.221.116.*]
    jazda z kurami !!!!
  • Re: Do OKI Autor: ~Rip [5.173.180.*]
    Piękne by to było ale on cwany i rozwalił akcje wśród setek inwestorów indywidualnych i nadal będzie robił sobie co chce . Nie ma szans na zebranie tylu inwestorów .
  • Re: Do OKI Autor: ~Leszcz63 [5.184.113.*]
    Gość nie sprawdza się jako prezes o powinien jak najszybciej odejsc bo w innym przypadku będzie tutaj argamebon
  • Re: Do OKI Autor: ~Prezio [5.184.235.*]
    Załatwiłem wam że fundusze skupują z rynku akcje a wam jeszcze źle. Niewdzieczniki. Zrobiłem najlepszy rok w historii a wy narzekacie...
  • Re: Do OKI Autor: ~Hmmm [87.207.44.*]
    Gdzie był kurs gdy były te słabsze lata a gdzie jest obecnie po tym najlepszym roku w historii?
  • Re: Do OKI Autor: ~Xc [5.184.113.*]
    No właśnie, to trochę dziwne z tym kursem, niby to tanie a za razem takie drogie skoro tylko spada
  • Re: Do OKI Autor: ~santinio [83.25.181.*]
    mi się wydaje że i tak ktoś taki wniosek ( o odwołanie Wcześniaka) i tak na walnym zgłosi, jeśli będę w Polsce, to zgłoszę np ja. W świetle schedule 1 jest czym go uzasadnić.
  • Re: Do OKI Autor: ~Oszukany [31.60.242.*]
    Prezes ma dużo akcji i nie da się ruszyć od koryta.
  • Re: Do OKI Autor: ~santinio [83.25.181.*]
    tak ale wniosek może co niektórym obserwatorom otworzyć oczy.
[x]
MOVIEGAMES 0,45% 13,36 2025-09-26 16:47:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.