Ale po co Ci takie gdybanie ? Na pewno ktoś zapakuje po 50gr jak będą wprowadzać nową emisję. A Ty albo czekaj jeżeli masz jakiś pomysł na tą spółkę albo tnij stratę jak jest do zaakceptowania. Ja już nie liczę na jakieś pozytywny ruch przynajmniej i horyzoncie czasowym jaki mnie interesuje.
Nie. Stop lossem mam na 1.60 tzn jak cena spadnie do poziomu 1.60 dopiero wtedy powinienem sprzedać ale to zawieszenie spowodowało że nie będę czekał jak tylko ruszą notowania to sprzedaje.
Najlepiej zarabiać ale skoro kurs nie idzie w moja stronę to trzeba się wycofać. Tu liczyłem że te zamieszanie i wymiesznie akcji to początek zmiany trendu, i kurs reagowaal na wsparcia/opory ale teraz zmierzał do ostatniego wsparcia na okolicach 1.60 Le pojawiło się zawieszenie notowań więc to już jest dla mnie sygnał, sby nie czekać na Stop loss tylko zmykać wcześniej pozycje.
To już symantyka. Jak będzie co pokazać wcześniej to tak zrobią ale, nie przypominam sobie sytuacji w której ktos kto oglasza że będzie później raport bo coś jest nie ok i potem daje wcześniej, raczej będą czekać do samego końca a potem ??? To już będzie loteria