• Prymitywna podbitka Autor: ~Zorientowany [88.156.208.*]
    Ale was tu ubierają, że aż miło. Podbitka aby rozruszać handel i pozbycie się jak najwięcej. Widzę, że metody na Invention i powiązanym Softblue się nie zmieniają pomimo upływu czasu. Oczywiście stoją za tym cały czas ci sami ludzie czyli najwięksi akcjonariusze, a kto to odpowiedzcie sobie sami.
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~pozdrawiam [83.8.30.*]
    Co bez akcji ? Haha to prymitywna haha jak Pgm sa był po zecie tez mówili prymitywna hahaha
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~sbe [149.102.244.*]
    Nie tylko główni akcjonariusze ale też ich słupy. Niektorzy sa calkiem aktywni na forum
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~taka_prawda [37.30.32.*]
    O jest i kolejny zazdrośnik bez akcji. Zachowajcie siły na jęki na poziomy powyżej złotówki. A wiesz, że za bezpodstawne oskarżenia możesz odpowiadać karnie? Jeden taki już tu obrażał i skończył z grzywną i od ponad roku cicho.
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~taka_prawda [37.30.32.*]
    ty jesteś taaak zorientowany jak …... Jak kurs spadał bez uzasadnienia to jakoś cię nie widziałem na forum a jak kurs delikatnie odbija to już na forum zlot „doradców”.

Jak zrozumiesz o co idzie gra i zaczęło się zbieranie akcji których za wiele nie ma to obudzisz się z ręką w nocniku i z nerwów zaczniesz paluszki oblizywać :))

Mała podpowiedź —> https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa

Napisz mi ile spółek z New Connect może się pochwalić taką swoją nieruchomością? Jak jesteś „zorientowany” to czekam na szybciutką odpowiedź :) A obecny kurs to jest ok 30% wartości tej nieruchomości i innych aktywów!
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~Zorientowany [88.156.208.*]
    Ta spółka to bankrut. Strata z lat ubiegłych ponad 28 mln PLN, strata tylko z ostatniego roku to 4 mln PLN, zobowiązania ponad 36 mln PLN, a z drugiej strony przychody 115 tys PLN. Robią was w balona, utrzymują spółkę na kroplówce aby poprzez kombinacje na akcjach (splity, scalenia, dodatkowe emisje) zarobić na luksusowe życie.
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~Jack [45.87.32.*]
    Nie wiem dlaczego ktoś martwi się o czyjeś pieniądze jak komuś nie odpowiada spółka sprzedaj czy jak nie masz nie kupuj i po co zbędne komentarze . Czy to zazdrość ? 30% to zaledwie 5-6 groszy na akcje milionowe obroty robią wartość nie groszówki . Jak komuś nie pasuje niech szuka szczęścia w innych spółkach . Ja osobiście cierpliwie czekam tym bardziej że jestem tutaj od niedawna . Osobiście uważam że spółka ma potencjał ale to moje zdanie i nie wszyscy muszą się z tym zgadzać . Pozdrawiam tych co akcje mają i tych co chcą kupić myślę że warto
  • Re: Prymitywna podbitka Autor: ~Zorientowany [88.156.208.*]
    A jaki tu jest wskaźnik cena/zysk oraz cena/WK ???
[x]
INVENTION 0,61% 0,16 2025-09-25 09:55:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.