I nie zwracac uwagi na wpisu forumowych pieniaczkówzazdrośników jak technik-at, karol, jesusCHRISsuper, vincent_v, Obserwator, src i kilku innych bo ja z nimi samotnie walcze od 4 lat i w tym czasie INVENTION dał rok w rok zarobić po 150-250% a w 2020 roku nawet 100% kilkukrotnie.
Teraz już jest wszyztko tak jak być powinno oprócz tego, że działka i budynek jaki mają nie jest jeszcze ujęty w kapitałach własnych więc te wirtualne cyferki, te rezerwy na zobowiązania które znikną i inne sa tylko cyfrowymi wirtualnymi zapisami.
Liczy się to, że spólka ma majątek wart kilka x tyle co obecna wycena na giełdzie oraz jedyne zobowiązania jakie ma to pożyczka od Sofblue gdzie Invention jest większościowym udziałowcem.
Tu może szybko strzelić poziom 1 zł i dopiero powyżej tego poziomu zaczną sie prawdziwe wzrosty bo wielu nie kupuje spółek groszowych a zaczyna jak są nie groszowe :)
Tak czy inaczej...cel na jutro to na obrotach podejście pod 30 groszy a może i je przebicie z hukiem co by dawało podstawy do wzrostów do 45-50 groszy a przejście to już witamy się z poziomem powyżej złotówki.
Jeszcze dwie, trzy takie sesje i zleca się spekulanci, kułkowicze i może jakaś spółdzielnia, wtedy sami zrobią tutaj 100-200% jeszcze przed raportem a później to już.....wiemy na jakich poziomach będzie kurs
a w koszykach do 1 pln przybyło akcji dużo więcej w pobilżu 1 pln i powyżej 1 pln dziś sesja na przemielenia paru akcji a jutro zobaczymy czy odbiją jak zobaczą, że nikt akcji nie chce oddawać tanio a tym bardziej ci co wczoraj i dziś kupili ok 1 mln sztuk po 23 grosze
nie śmiej się z technika bo oddał mi po 11 i pisał, że nie rzoumie giełdy, on udaje, że zarabia i lata za mną na forach. Jak pisałem o RAFAMET gdy brałem po 17-20 to przylasł i przy 32 zł napisał, że mi oddał,....teraz 120 zł :)
ale to jest najfajniejsze:
Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58 Opublikowano przy kursie: 0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 79,72% Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:) tu nikt nie kupuje - zrozum...