• Myśliwy jak tam na peronie? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Pozdrów wiatraka i paru jeszcze ogranych.A jak ,,pytam,, skończy z kibelkami to jego nie pozdrawiam.
  • Re: Myśliwy jak tam na peronie? Autor: ~myśliwy [46.112.80.*]
    Ty nasz dyżurny, zakompleksiony leszczuniu. Na razie ok. 180 tysi na plusie (ok.90%). Wiem, że nie ogarniasz inwestowania tylko kółeczka po 50 złotych. Dlatego nie odpisuj, bo twoje zdanie mnie interesuje i niczego nie zmieni na moim koncie i moim podejściu do GPW:-)
  • Re: Myśliwy jak tam na peronie? Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Buahaha. Czego 180 tysięcy wirtualnych papierków. Przecież ty sprzedałes akcje przy 1 zl ściemniaczu.
  • Re: Myśliwy jak tam na peronie? Autor: ~myśliwy [46.112.80.*]
    Wiedziałem mały leszczuniu, że trudno będzie ci to przełknąć. Żeby całkiem pogrążyć twój zawistny i zwichrowany charakter dopowiem, że Milisys stanowi tylko mały procent mojego portfela. Czasem coś wezmę z NC dla rozrywki. Długie lata na GPW pracowałem na taki komfort. Nic ci leszczuniu nie poradzę. Będziesz musiał sobie radzić z twoimi kompleksami i jakoś z tym żyć. Z takim podejściem twoja kariera na giełdzie będzie krótka. Takich forumowych rekinów przerobiłem już setki. Ich już dawno nie ma, a ja byłem, jestem i będę. Miłego wieczoru leszczuniu:-)
[x]
MILISYS -0,46% 0,44 2025-10-17 17:01:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.