Niby dlaczego?
Zero komunikatów od Spółki - w ESPI na razie nic ciekawego się nie wydarzyło. Coś tu kiedyś pisano o branży militarnej… oby to się wydarzyło to będzie grubo.
Na razie to czysta spekulacja
Wysoko? Tu był resplit tutaj nominał był 10 gr po reaplicie 1pln. Jak spółka przywali infem to będzie za późno na zakupy. Ja zbieram bo wycena śmieszna, a to ta sama ekipa przejęła co pgm i zobacz co tam się dzieje. Kolesie mają łeb na karku a tutaj jest militarka też wpisana w zakres działalności. Wysoko to 3-4 PLN ale nie 1-2, myślę że może dobić do tego poziomu spokojnie w ciągu paru tygodni / miesięcy.
W amunicję z nitrocelulozą munar wpisuje się świetnie. Do tego jej zastosowanie jest bardzo szerokie, od prochu po medycynę. Coś zapomniany ten temat, mogliby dać jakieś info, co planują.
Żeby zdjęli z fixow to przy następnej weryfikacji segmentów kurs musi miec średnia z 3 miesięcy powyżej 5gr a że tu było scalenie to musi być średnia powyżej 50gr.
Dnia 2025-05-09 o godz. 06:39 ~Xxx napisał(a): > To przedstaw gdzie się mylę, nie każdy jest ekspertem a ty chyba tak ? > > > > Dlaczego wylądowali w nc alert? > > Będziesz kwestionować regulacje? > > > > -średni kurs akcji emitenta niższy niż 5 groszy - to raz > > Plus pozostałe warunki .. > > > > Co ty myślisz że scala akcje i juz kurs wyższy i zaraz zdejmą ich z tego segmentu. > > > > Dlaczego dalej są na fixach i jakie kryteria spowodują zdjęcie z nc alert ?? > > > > Popraw mnie lub uzupełnij skoro wiesz lepiej zamiast durnie komentować ,nie każdy jest nieomylny jak ty.
Tak jest, kolejne rozliczenie segmentów na 2 dni sesyjne przed końcem marca. Teraz kurs jest powyżej 5 gr to powód scalenie akcji i nie znaczy ze spełniają warunki przeniesienia oczywiście uwzględniając pozostałe punkty. Dlatego nie dziwne że pompują. Gdyby było tak fajnie każda spółka wlatująca do alerta z kursem mniej niż 5gr robi sobie scalenie i juz segment wyżej :)ale tak nie jest pięknie. Dlatego kurs > 50 gr niebawem.