Maszyna ruszyła. Wyzwań sporo, ale już wiemy że może działać to (a nie plany palcem na piasku). Tylko cierpliwość potrzebna i odrobina szczęścia (brak pecha rynkowego :)
Zabawne, że jak były to tylko plany to cena akcji była pow.250 zł. A teraz jak się dzieje w realu to cena 190 zł. Rynek widać woli dalekosiężne świetlane plany niż realny biznes
Sytuacja jest taka ponieważ plany miały się realizować kilka kwartałów wcześniej. Ale dobrze, że powoli widać efekty, można dokupić jeśli ktoś lubi ten poziom ryzyka :)
No ale skoro w game dębie często się terminy przesuwają, to co dopiero w “realnej” produkcji, zwłaszcza w takiej branży i przy innowacjach. Kto się nie spodziewał opóźnień był wielkim optymistą. A rynek - fakt, smutne, że nie dostrzega teraz szansy, spodziewałem się tutaj ostrego zbierania dzisiaj (zwłaszcza w tej cenie)
Ja nie mówię, że jestem zdziwiony. Stwierdziłem tylko fakt.
Ja też się zastanawiam na co liczyli Ci co dziś się wyprzedają, na co liczyli? Na break even?
Jeśli o mnie chodzi to jest tylko delikatnie poniżej oczekiwań, ale widzę potencjał na ten rok.
Ciekawe po ile będzie nowa emisja? Najdalej w trzecim kwartale musi zapaść decyzja o nowej emisji. W kasie mają 20 milionów a w I kwartale środki na rachunku zmniejszyły się o 10 milionów...
Dobra, dojechaliśmy do ceny z ostatniej emisji. Perspektywy dla kursu na najbliższy kwartał-dwa są złe. Nie wyobrażam sobie teraz brać. Gdzie teraz idziemy? 145?