• Komunikaty - 06.05 Autor: ~Mario [82.214.161.*]
    Sporo dzisiaj tych komunikatów ze spółki. Można mieć wyobrażenie ile ta spółka musiała zainwestować w usługi, aby tą całą dokumentację móc do tego czasu przygotować. Raporty środowiskowe to setki tysięcy złotych (usługi obce w rachunku zysków i strat) Szkoda, że doprowadzili do notowań jednolitych, bo możliwe, ze dzisiaj byłoby jakieś odbicie, zobaczymy jutro.
  • Re: Komunikaty - 06.05 Autor: ~reinman [46.114.104.*]
    Można odnieść wrażenie, że Tabaka chciał aby spółka szorowała po dnie... pytanie dlaczego?
  • Re: Komunikaty - 06.05 Autor: ~Robrobb [94.251.233.*]
    Jest tak "dobrze", ze ani wczoraj ani dzis nikt nie byl gotow położyć niecałych 1,5 zł za choćby jedną akcję tego śmiecia
  • Re: Komunikaty - 06.05 Autor: ~reinman [46.114.104.*]
    To mistrzostwo świata tak zepsuć firmę i akcjonariuszy...
    Może jeszcze zdarzy się jakiś cud
  • Re: Komunikaty - 06.05 Autor: ~Robrobb [46.112.106.*]
    Macie komunikaty od Tabaki. Efekt? Minus prawie 6%. Dno ....
  • Re: Komunikaty - 06.05 Autor: ~Mario [82.214.161.*]
    Niemiłe zaskoczenie, przy takim otwarciu. Choć nie dziwię się tym, co sprzedali po historycznych minimach. Przez brak płynności, niektórzy czekali miesiącami, aby coś sprzedać. Niektórzy kasę potrzebują na inne wydatki. Póki Spółka nie pokaże przychodów, które będą przewyższały poniesione nakłady póki mało kto będzie chciał tutaj zaryzykować i dokupić akcji. A ja Wam powiem, że minimalnie dokupiłem - obniżyłem sobie średnią cenę nabycia;) Nie jestem insiderem, ale nawiązałem kiedyś jakiś kontakt ze spółką i wiem, że oni wciąż działają, aby spółkę podbudować, choć relacje inwestorskie bardzo kuleją.
  • Re: Komunikaty - 06.05 Autor: ~reinman [46.114.194.*]
    BIOMASS narodził sie na nowo ... Czas na Tntproenergy !!!!
[x]
TNTPROENR 0,95% 1,06 2025-09-17 12:44:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.