Witam. Czym właściwie zajmuje się ta Spółka Inventionmed? Produkcją czy handlem ? Na czym zarabia ? Co produkuje? Co sprzedaje ? Z tego co widzę to jakieś szkolenia miała sprzedawać. Teraz piszecie o czołgach ? Czy ktoś wie coś na ten temat ?
Putin za te kłamstwa powinieneś odpowiedzieć karnie. Ale wiadomo na anonimowym forum bankiera wszystko można napisać, chociaż jednego tutaj niejakiego Ta, co od 2 lat go uciszyli z Sądowym nakazem wiec jak widać dla chcącego nic trudnego.
Napisz coś o tym dodrukach akcji. Kiedy były i ile te dodruki? Bo ostatnia emisja akcji, nie dopuszczona do obrotu i nie będzie to 5 lat temu dla Sofblue. To o te dodruki ci chodzi?
Tacy jak ty i ty sam wiele razy pisałeś, że nie mają nawet pieniędzy na piasek i NIGDY nie wybudują tego budynku a tu popatrz...twoja kłamliwa narracja poszła do piachu i musisz się bardzo złościć co? Spokojnie twoja złość będzie większa im wyższy będzie kurs akcji.
Karnie to ty powinieneś odpowiedzieć za swoje kłamstwa i naganianie na zakup spółki, która nic nie zarabia a przynosi tylko straty.
Zastanawiałeś się kiedyś ile osób pod wpływem twoich wpisów kupiło akcje tej spółki?
Ile osób straciło oszczędności życia kupując po 30gr i wyżej akcje tego czegoś?
Wstydź się oby kiedyś ktoś cie za to rozliczył!
Mieciu zadałeś pytanie i po kilku minutkach zlot forumowychciamajd już ci od razu odpowiada.
https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa
A ja ci odpowiem tak. SAM ICH BIUROWIEC wart jest 4 x więcej niż obecny kurs akcji na giełdzie to już to powinni ci odpowiedź na pytanie czy spółka jest warta zachodu.
W tych Centrum Badań i rRozmowu będą powstawać symulatory medyczne a to czy one będą sprzedawane wraz z szkoleniami dla lekarzy i studentów medycyny to już wyjdzie później. Ale jeśli już spółka zacznie skokowo przynosić zyski i przychody to już akcji nie kupić po 17 groszy czy 4 x drożej po ok 50-60 groszy ale może załapiesz sie bliżej 1,2-1,5 zł bo to jest mój poziom na który wyceniam tą spółkę.
Co do tematów wojskowych, Invention współpracuje z Sofblue gdzie ma większościowy udział a SBE robił Innolot/drony z WZL nr.2 oraz system jakim obecnie szczyci się spółka która przejęła ten projekt (po zmianie nazwy obecnie to MILISYSTEM czyli wirtualne tarcze strzeleckie) a więc w czym problem by w tym CB+R robili coś również dla wojskowości.
O czołgach napisałem prześmiewczo pokazując, że rynek jest śmieszny bo teraz wystarczy wspomnieć coś o wojskowości tak jak w 2020 o covidzie i spółki rosną po kilkaset % w kilka sesji :)
Trole w postaci Zenka i akcjoniewiadomoco nie potrafią prostej rzeczy napisać konkretów odnośnie działalności tylko perony pkc 30 gr i 1.20 100mln za budynek skąd????? Po co te bajki???
Jak to co ? akcje sprzedaje takim tłumokom jak akcjoinm.
Zakładamy spółkę , ty i ja . Ja daję tobie 64 mln akcji swojej za 48 mln twojej makulatury. Nikt nikomu nie płaci ani złotówki. Potem te darmowe akcje sprzrdajemy takim akcjoinm po każdej cenie.
znów ze sobą ci co nie rozumieją giełdy rozmawiacie?
Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02 Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 38,40% Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58 Opublikowano przy kursie: 0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 53,91% Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)