• no i co ????? Autor: ~eeeekarl [82.207.140.*]
    i tak nawijacie od m-cy ze odpal .... start.. .... juz za chwile a dzisiaj wielkie nic juz ktorys dzien z kolej rynek ww gore a ten papier ani drgnie , a przepraszam spada jaka to mozna zastosowac filozofie - po prostu tu nic sie nie dzieje i tyle !!!!!! i chyba nic sie nie bedzie dzialo przez nastepne kilka m-cy mam tego troche i zastanawiam sie czy nie wywalic , jakie sa wasze opinie , tylko prosze bez tekstow typu wywalaj i spier.....aj prosze o rzeczowe kontrargumenty jesli takowe istnieja i z gory dziekuje za kazda wypowiedz.
  • Re: no i co ????? Autor: ~BURAK [89.228.18.*]
    Ja zem wziol dzisiaj pakiet 150 sztuk po 29,90 i ma rosnac . Moge oddac po 100 zeta. ZDROWIA !!!
  • do ~eeeekarl, Autor: ~m4 [83.5.98.*]
    Wyrzuć to pójdzie w górę .........polecam
  • Re: do ~eeeekarl, Autor: ~kkkk [91.149.193.*]
    Prezes jest właścicielem firm TES produkcja pap.TA FIRMA TO WIELKI PRZEKRĘT.
    Izolacja Jarocin kryje koszty firmy TES ,Jak można zainwestować w coś ,gzie cały zarząd jest z firmy konkurencyjnej.
  • Re: no i co ????? Autor: ~ALEX [213.25.34.*]
    WIDZISZ CHŁOPACZKU ,AZEBY PAPIER RUSZYŁ TRZEBA KO NAJPIERW POZBIERAC Z RYNKU OD GÓWNIARZY OBRACAJACYCH PO KILKA K. NAWIASEM MÓWIAC ,JESLI OSTATNIE 2 DNI NIE WIDZIAŁES ZBIRANIA TO IDZ DO PRACY NA BUDOWE.
  • Re: no i co ????? Autor: ~BURAK [89.228.19.*]
    Posiadam pare sztuk i co dobrac w poniedzialek ?
  • Re: no i co ????? Autor: ~MARO [213.158.197.*]
    Jaki poziom przewidujecie w przyszłym tygodniu . Ja obstawiam 40 - 42
[x]
IZOLACJA -0,53% 3,75 2025-10-09 15:06:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.