Rafał biznesmen kupił za 5 złotych, sprzedal za 4,50 potem skok na 7/8 więc zaczął ujadać i do tej pory to robi, teraz śmieje się ze spadków a obecna cena to i tak wciąż wyższa niż cena za którą sprzedał swoje!XD
i pyk... juz naganiaczu cie wyjaśniam ze swoimi wymysłami hahaha, smakowały ci moje akcyjko po 8zó? pewnie tak bo pisałeś że w lutym po raporcie 13zł , najważniejsze że jesteś zadowolony ob możesz urenić tanio , pozdrawiam
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2024-03-01 09:15 Opublikowano przy kursie: 7,00 zł chłopie , ogarnij się, według was wzrosty już miały być dzień po raporcie, a to sprzedawałem międzu 8,31-837 miałem odkupować po 10-12zł , i kto miał rację, przegapiłeś moment na sprzedaż teraz możesz tylko patrzeć jak spada i jak ci topnieje konto, a głupie wpisy typu " lada dzień wzrosty" " jutro 10zł" możesz sobie włożyć między bajki, bo to nie koncertt życzeń tylko giełda
Nie wyjaśnisz bo ty od 2024 roku ujadasz, napisać też mogę że brałem po złotówce a sprzedałem na górce, każdy widział Twoje poprawne wpisy jak sam o tym mówiłeś, jak już wpakujesz w portfel drugi raz 4massa to teraz nie bądź pipa i nie sprzedawaj na dołku
Eryk, naważniejsze że ty jesteś zadowolony że ładowałeś w promocji po 8zł i że jest 4.XX, jeśli tobie to nie przeszkadza to mnie tym bardziej , nie spinaj się tak, zjedź snikersa, wyluzuj
Ja się nie spinam tylko mnie śmieszy jak się wyjaśniasz bo jakby było tak jak mówisz to dawno wysyłałbyś wszędzie screeny jaki to masz wielki mózg ale wiemy że ja mam rację więc możesz tylko prowadzić walkę słowna
Autor: ~onto [89.64.78.*] 2024-03-01 13:58 Opublikowano przy kursie: 6,75 zł , zmiana od tamtej pory: -28,00% ..bierzta bo reszta:) Autor: ~Eryk [185.198.0.*] 2024-03-01 14:30 Inteligentnym nie musisz tego tłumaczyć
Eryk, jesteś mistrz..... i zapewne bardzo inteligentny hehehe
Eryk ale w opowiadaniu bajek to ty jestes mistrz, przy 8zł pisałeś "lecimy na 13zł, taniej nie będzie, trolle wyją na peronie, wyleszczeni z akji wystomp" a przy 4.XX piszesz " jest super, można dobrać w promocji"
Zasmucę cię ale ja akurat takich postów nie pisałem więc nie cytuj, jedynie co mówie to że spółka z potencjałem i wciąż trzymam się tego zdania, możesz mieć swoje ale twojego nikt nie weźmie na poważnie skoro sprzedajesz ze stratami