niech zdejmują i wysyłają list z ofertą. Tyle lat czekałem inwestując to poczekam następne na zadowalającą mnie ofertę prywatną bo innego wyjścia nie mają.
A jak dostaniesz ofertę 17 groszy ?? było wywalić wszystko po 3 zł z kawałkiem i odkupić 21-23 maja po jakieś 30 groszy bo pewnie do tylu zjedzie i miałbyś 10 razy więcej akcji a wtedy była by inna sytuacja a tak nie oddasz po 17 groszy i zostaniesz z papierem którego już nigdy możesz nie sprzedać nawet po 17 groszy i tu jest problem. a jak spółka upadnie nic nie odzyskasz.
Jak rozumiem Kolega akcji nie posiada? Bardzo zastanawiające jest zainteresowanie Pana Arkadiusza losami Spółki i jej ostatecznym kursem na GPW. Oczywiście Pan Arkadiusz już wszystko wie i ta wiedza jest wyłącznie pesymistyczna. Bez dalszego komentarza...
może wie bo jest w tej finansowej banksterce która sztucznie steruje kursem. A akcje sprzedam tylko po cenie nie niższej niż nabyta z dodatkowym bonusem i procentem od lokaty.
Ciekawi mnie tylko czy QUERCUS czy Ci doradcy SERINUSA z polskiej spółki komandytowej zmanipulowali kurs ale już nie długo będę wiedział bo mam kolesi w wa-wie i sam wymierzę sprawiedliwość szulerni.
Dlaczego wciąż piszesz o 17 groszach. Na GPW spółka zrobiła split 1:10 by cena akcji nie była groszowa, a na AIM takiego splitu nie byo. Więc w ewentualnym wezwaniu cena za akcję powinna uwzględniać mnożnik x 10
wg mnie nawet 20bo jesli w UK kostiwalo 32 pensy tj. 17groszy u nas w tym samym czasie bylo 3.1-3.2 Pln. Tam niech sobie skupuja po jakiej chca a od nas wg ich kalebdarza jest wiecej.To sa nasze zyczenia a jak bedzie.
w arkuszu na kupno jest tylko 65 953 akcji z czego 17 560 sztuk jest po 11 groszy. Tu większy gracz nie da rady wyjśc z papieru i dlatego kurs nie spadł jeszcze na 20 groszy ! a nikt nie chce wideł bo mogą nie odblokować tak szybko........ dziwi mnie popyt na ta makulaturę po 90 groszy ? arkusz na s to 726 182 akcji które mogą na dniach zostać wywalone po 20 groszy
zapewne Ci którzy zrobili sztuczną podbitkę z 20 groszy na 2 zł przesypują dalej żeby jeszcze ktoś zassał ale niebawem zapłacą za to wysoką cenę....oj bardzo wysoką.
bo GPW to idealna maszynka do legalnego okradania bez żadnego nadzoru. Tutaj sztucznie windują kurs i upychają papier a póżniej spuszczają kurs i odbierają za 10% wartości a następnie robią emisję żeby ubiera dalej albo legalnie wywłaszczyć ubranych na górce.
NIK w tej Komisji Nadzoru FIKCYJNEGO powinien na stałe się zadomowić bo to cyrkowce a nie nadzorcy.
po co skupować ? spółka jest warta teoretycznie 17 groszy - nigdy nie wypłaci dywidendy ! zapewne upadnie za kilka lat i tyle w temacie ! klątwy z niej nigdy nie odgonisz ! po co masz skupować akcje 6 razy drozej ? tego nie rozumiem ? jak nie oddasz po 17 groszy to co z nimi zrobisz ? nikt ich nie kupi i stracisz wszystko !
jestem tu jednym z akcjonariuszy który był najdłużej w posiadaniu tego gniota :) niestety ! dzis już był zawieszony na jakiśtam widłach zeby równoważyć - obstawiam że będzie tak każdego dnia aż do zdjęcia z gpw