• Dzis rano Autor: nawiedzony [46.205.207.*]
    Gosciu pojechał z grubej rury
    Poczyscił " doły" aby skuteczniej obnizac kurs
    Taka jest moje wersja
  • Re: Dzis rano Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Nie było ruchu na spolce a niechcial zbierać po 0,7 od samego siebie wiec zaniżył by zbierać niżej.To wszystko.
    Kurs musi mieć przestrzeń do wzrostow a koleś jest gruby a zainteresowanie papierem mizerne wiec by te przestrzeń zachować trzeba zejść niżej.
    Teraz to jest jeszcze pryszcz bo za niedługo wyniki ale po nich będzie początek czerwca a następne w połowie listopada czyli 5 miesięcy bez żadnej informacji wiec co tu się będzie działo to tylko ogranicza go wyobraźnia.Zarząd musi się wypowiedzieć co dalej albo coś sypnąć bo to jest niezdrowe by taki szmat czasu spółka giełdowa na rynku głównym była dla akcjonariuszy wielką niewiadoma.
  • Re: Dzis rano Autor: nawiedzony [46.205.207.*]
    Zastanawiam sie ile akcji na ty zyskuje
    Uważam ze jednak chyba traci
    Wyleszczonych juz raczej nie ma
    Jesli nie było chetnych na sprzedaz po 70 gr to myslisz ze sie pojawia "desperaci" oddajacy po 60 ?
    Naciagane to jest
    Zawsze się pojawia zniecierpliwieni albo przestraszeni tak to działa.Giełda to psychologia.Po 0,68 nikt nie sprzedawał a kurs był na zero ale jeżeli np dzisiaj zejdzie do 0,65 by jutro zrobić +5 z powrotem do 0,68 to pojawia się sprzedający bo przecież jest +5.
    I powiem ci nieskromnie ze wiem do kogo adresowane są te zagrywki.
  • Re: Dzis rano Autor: ~Isa [188.146.130.*]
    Idzie czas na maluchy zbierać
    Nie chce mi sie wierzyc że ludzie sa tak krótkowzroczni ( delikatnie mówiac )
    Ale nie zdziwe sie jesi w najblizszych dniach ( ten tydzien ) ukaże sie info o walnym
    Wyglada to na desperacji atak na psychike inwestorów , moze kilku peknie
    Ale straty "Sternika" szacuje na bardzo duze
    Nic się nie dzieje wiec nie panikuj.Kasa jest na koncie a biznesu który mógłby splajtować brak.Idź sobie na spacer do lasu i nie patrz jak nie wytrzymujesz.
  • Re: Dzis rano Autor: ~Gtn [31.0.59.*]
    Nie doszukujcie się spisków, po prostu ludzie nie potrafią czytać raportów (tak samo jak wy hehe)
    Dobrze ze ty potrafisz czytać raporty i na podstawie tego raportu do końca marca miało być 0,8 zł.
    Ja przynajmniej wiem ile jest gotówki i nic mnie nie zaskoczyło. Jakie rynek przyłoży dyskonto to inna sprawa, dla mnie jak się wyjaśniła najważniejsza sprawa to już mogłoby być 0,8 zł. Będzie last dance na getinie.
    To ile jest według ciebie??
    Ile?
    Powinieneś dać sobie spokój z giełdą, mówię to zupełnie życzliwie.
    Ja również uważam ze ty powiniennes dać sobie spokój.Twoje wyliczenia są do d.
    I dzisiejsza zwała panie 0,8 niema nic wspolnego z czytaniem raportów bo ten sam koleś po raporcie pchał do góry by dzisiaj zaniżyć a to ze ty jesteś ślepy to twój problem bo zlecenia są powtarzalne i sposób blokowania również.Powiedz lepiej jak wyglada twoje zaangażowanie w ten papier bo sądząc po twoich przestrzałach to jesteś zwykły leszcz.
[x]
GETIN -0,58% 0,51 2025-09-26 17:01:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.