Teraz to jest jeszcze pryszcz bo za niedługo wyniki ale po nich będzie początek czerwca a następne w połowie listopada czyli 5 miesięcy bez żadnej informacji wiec co tu się będzie działo to tylko ogranicza go wyobraźnia.Zarząd musi się wypowiedzieć co dalej albo coś sypnąć bo to jest niezdrowe by taki szmat czasu spółka giełdowa na rynku głównym była dla akcjonariuszy wielką niewiadoma.
Zawsze się pojawia zniecierpliwieni albo przestraszeni tak to działa.Giełda to psychologia.Po 0,68 nikt nie sprzedawał a kurs był na zero ale jeżeli np dzisiaj zejdzie do 0,65 by jutro zrobić +5 z powrotem do 0,68 to pojawia się sprzedający bo przecież jest +5.
Nie chce mi sie wierzyc że ludzie sa tak krótkowzroczni ( delikatnie mówiac ) Ale nie zdziwe sie jesi w najblizszych dniach ( ten tydzien ) ukaże sie info o walnym
Nic się nie dzieje wiec nie panikuj.Kasa jest na koncie a biznesu który mógłby splajtować brak.Idź sobie na spacer do lasu i nie patrz jak nie wytrzymujesz.
Ja przynajmniej wiem ile jest gotówki i nic mnie nie zaskoczyło. Jakie rynek przyłoży dyskonto to inna sprawa, dla mnie jak się wyjaśniła najważniejsza sprawa to już mogłoby być 0,8 zł. Będzie last dance na getinie.
I dzisiejsza zwała panie 0,8 niema nic wspolnego z czytaniem raportów bo ten sam koleś po raporcie pchał do góry by dzisiaj zaniżyć a to ze ty jesteś ślepy to twój problem bo zlecenia są powtarzalne i sposób blokowania również.Powiedz lepiej jak wyglada twoje zaangażowanie w ten papier bo sądząc po twoich przestrzałach to jesteś zwykły leszcz.