wg mnie to wchodz, nie mowie tego dlatego ze sam posiadam akcje vina, bo jak sam wczesniej zauwazyles w obrocie jest zaledwie kilkadziesiat tys akcji i w związku z tym wystarczy pare tysiecy akcji aby kurs rósł
wchodzisz na str vindexusa klikasz relacje inwestorskie nastepnie finanse chodz jest latwiejszy sposob tutaj na str bankiera na str vindexusa masz vindexus informacje z 31.08.09
wg mnie wyniki bardzo dobre wzrost kwartal do kwartalu przeszlo 100 % pod wzgledem zysku netto z dzialalnosci, przychodow. dobre prognozy na przyszlosc. zakup wierzytelnosci od ERY na kwote 25 mln za 4,5 mln zl ponadto portwel z lat poprzednich im. wierzytelnosci z pko bp na kwote ok. 100 mln i inne na 200 mln zl jest zatem z czego windykowac jak dla mnie wycena IDM-u 9.44 zł za papier jest jak najbardziej realna jak nie w tym roku to w nastepnym. przyjmujac ze wartosc ksiegowa bedzie rosnac w takim tempie jak teraz tj. z 1.54 na 2.11 za papier to w tym roku dojdziemy do 3 zl ( dokladnie to wzrost o 37.01 % ale wziąłem poprawke na to ze zysk bedzie duzo wiekszy w IV kwartale). a plusik jeszcze taki ze z raportu wynika ze akcji w posiadaniu drobnych inwestorow jest niecale 260 tys. a to z kolei oznacza ze spekulacja na tym papierze moze byc duza bardzo duza. a co wy o tym sadzicie?