• VINDEXUS - niski FF czy warto w niego wejść Autor: ~SV [213.158.199.*]
    Jak myślicie czy warto w niego wejść - FF bardzo niski, zaledwie kilkadziesiąt tysięcy akcji. Spółka przynosi zyski.
  • Re: VINDEXUS - niski FF czy warto w niego wejść Autor: ~marek125 [84.201.210.*]
    wg mnie to wchodz, nie mowie tego dlatego ze sam posiadam akcje vina, bo jak sam wczesniej zauwazyles w obrocie jest zaledwie kilkadziesiat tys akcji i w związku z tym wystarczy pare tysiecy akcji aby kurs rósł
  • Re: VINDEXUS - niski FF czy warto w niego wejść Autor: ~pewnie83 [212.160.172.*]
    Jak tak mowicie to kupilem maly pakiecik na sprobowanie, a co mi tam :)

Pozdrawiam ,

Pewnie83
  • Re: VINDEXUS - niski FF czy warto w niego wejść Autor: ~J23 [85.222.121.*]
    gdzie te wyniki za II półrocze? szukałem na stronie spółki i najpóźniej wczoraj o godz. 24 powinny się ukazać. Czyżby coś kombinowali?
  • Re: VINDEXUS - niski FF czy warto w niego wejść Autor: ~marek125 [84.201.210.*]
    wchodzisz na str vindexusa klikasz relacje inwestorskie nastepnie finanse chodz jest latwiejszy sposob tutaj na str bankiera na str vindexusa masz vindexus informacje z 31.08.09
  • Wyniki wyniki Autor: ~marek125 [84.201.210.*]
    wg mnie wyniki bardzo dobre wzrost kwartal do kwartalu przeszlo 100 % pod wzgledem zysku netto z dzialalnosci, przychodow. dobre prognozy na przyszlosc. zakup wierzytelnosci od ERY na kwote 25 mln za 4,5 mln zl ponadto portwel z lat poprzednich im. wierzytelnosci z pko bp na kwote ok. 100 mln i inne na 200 mln zl jest zatem z czego windykowac jak dla mnie wycena IDM-u 9.44 zł za papier jest jak najbardziej realna jak nie w tym roku to w nastepnym. przyjmujac ze wartosc ksiegowa bedzie rosnac w takim tempie jak teraz tj. z 1.54 na 2.11 za papier to w tym roku dojdziemy do 3 zl ( dokladnie to wzrost o 37.01 % ale wziąłem poprawke na to ze zysk bedzie duzo wiekszy w IV kwartale). a plusik jeszcze taki ze z raportu wynika ze akcji w posiadaniu drobnych inwestorow jest niecale 260 tys. a to z kolei oznacza ze spekulacja na tym papierze moze byc duza bardzo duza. a co wy o tym sadzicie?
[x]
VINDEXUS 0,83% 12,10 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.