• 10,xxx ?? Autor: ~Stirlitz [213.47.213.*]
    Bronić 12,xxx jak konstytucji, inaczej lecimy w kierunku 10,xxx tak to technicznie wygląda bez dodatkowych Espi.
  • Re: 10,xxx ?? Autor: ~Borman [31.0.88.*]
    Jak tam Sztyrlic, nie jesesmy jeszcze na 10,xx, chyba wypłaty nie dostaniesz? Znasz to: nie strasz, nie strasz, bo się … i teraz musisz bieliznę zmienić, a na proszek do prania moze nie starczyć.
  • Re: 10,xxx ?? Autor: ~Antynaiwny [46.112.84.*]
    Niestety Kolego ale wszystko wskazuje na to że Stirlitz może mieć mieć rację, o ile nie obronimy 12,xx a patrząc w arkusz z lewej może to być trudne. Oby jednak utrzymano to wsparcie do raportu. Szkoda że nie przesunięto raportu rocznego na kilka dni wcześniej aby ktoś z insiderów mógł poprawić zakupami sentyment do spółki. Jestem mocno rozczarowany tą spółką i gram tu tylko technicznie, właśnie gram a nie inwestuję.
  • Re: 10,xxx ?? Autor: ~TańczacyWPampersie [31.60.249.*]
    Brawo ty , ja z kolei w gwiazdy patrzyłem i widziałem że jak w kubku z fusami po kawie zrobionej z czterech łyzek wpadnie mucha to pójdzie w górę a jak nie to spadnie, dlatego nie kupujcie bo to czysta spekulacja a i rozczarowany jestem takim obrotem spraw no i trzymam się z dala od tego waloru. A w arkuszu jak nigdy akcji jak grzybów kto to kupi kto no kto nikt pewnie i jak spadnie na 10 to i na 4 spadnie ola Boga Ola Boga.... Uuuuuuu idę idę do domu... Idę se
  • Re: 10,xxx ?? Autor: ~Bill [5.173.234.*]
    Widać po obrotach,że coś się wydarzy?!
  • Re: 10,xxx ?? Autor: ~Antynaiwny [46.112.84.*]
    Trudno wyrokować jednoznacznie, ale jak tak dalej pójdzie to może być wybicie dołem 12,4 a wtedy trzeba się ustawiać na 11,5-11,6 no ale zobaczymy. Na razie nie tykam, bo źle to wygląda, a do raportu jeszcze dwa tygodnie.
[x]
BIOMAXIMA -0,55% 10,90 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.