• Omijać ten syf z daleka Autor: ~Tymek [217.114.34.*]
    Już lepiej na chybił trafił grajcie w lotto, większe prawdopodobieństwo wygranej niż tu zarobku. Tu jest martwica, prezio milczy, spółka milczy, brak jakichkolwiek komunikatów. Spółka widmo. Ci co mieli zarobić już zarobili. Widocznie uczyli się od najlepszych typu Patrowicze.
  • Re: Omijać ten syf z daleka Autor: ~Jabadoo [37.8.219.*]
    Super. Dziękujemy. A teraz sio, wracaj pod swoj kamien
  • Re: Omijać ten syf z daleka Autor: ~Tymek [217.114.34.*]
    Ubrałeś palto pod wpływem impulsu czy spekuły (bo fundamentów to tu nigdy nie było)? Bez względu na odpowiedź nie wylewaj frustracji i nie przerzucaj odpowiedzialności za tę decyzję na mnie. Ja dlatego ostrzegam przed spółką i gronem naganiaczy
  • Re: Omijać ten syf z daleka Autor: ~Jabadoo [188.146.34.*]
    Ptysiu, nikt na Ciebie nic nie przerzuca. Nie podniecaj sie.
    Gdzie widzisz frustracje? Kto nagania?
    Zaskakuje mnie, ze wypelzles akurat wtedy, gdy obroty wzrosly. Kampanie odpalasz w tym samym czasie
  • Re: Omijać ten syf z daleka Autor: ~Tymek [5.63.189.*]
    Co wzrosło? hahahaha człowieku nie ośmieszaj sie. Jakie obroty gdzie ty widzisz tu obroty. Warzywniak pod domem ma wieksze obroty. Kolejny znawca tematu rekin biznesu, co wymyslisz? podstawianie koszyczka pod "leki dla armii" czy "realizacje strategii". Omijać syf bo to spóła widmo wydmucha. Zerknj sobie ptysiu na moje wpisy i porównaj to sobie z wykresem kursy, obrotami i wolumenem i zastanow sie 3 razy zanim napiszesz cos smiesznego
[x]
MEDICOBIO -0,82% 0,48 2025-11-21 14:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.