tak tak naganiaczu, nawet nie będe cytował co pisałeś jak sprzedawałem po 8zł, hehehe, ale luz, tu wszyscy zadowolenie od 8zł, bo można w promocji uśrednić, chociaż ponoć miałem wskakiwać spowrotem po 13zł ,taka była wcześniej narracja, dziś sie cieszysz że jest 4.XX wstydu nie macie, zystk wyparował no ale wsszyscy i tak zadowoleni, cudowna ta wasza spółeczka
Przecież ty nie sprzedawałeś po 8 złotychXDDDDDDDD Rafałku Ty odkąd było 6/7 naganiasz na spadki potem było 8 zniknąłeś i teraz piszesz bajki że za 8 sprzedałeś. Oddałeś za 4/5 złotych jakbyś zapomniał xd I wciąż nikogo nie naganiam, forum jest do pisania opinii a ty oprócz jadu nic sensownego nigdy tu nie napisałeś
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2024-03-01 09:15 Opublikowano przy kursie: 7,00 zł , zmiana od tamtej pory: -18,00% chłopie , ogarnij się, według was wzrosty już miały być dzień po raporcie, a to sprzedawałem międzu 8,31-837 miałem odkupować po 10-12zł , i kto miał rację, przegapiłeś moment na sprzedaż teraz możesz tylko patrzeć jak spada i jak ci topnieje konto, a głupie wpisy typu " lada dzień wzrosty" " jutro 10zł" możesz sobie włożyć między bajki, bo to nie koncertt życzeń tylko giełda
Masz robaczku mojego posta , wszystko jest na forum ,czarno na białym, to jak pisałeś że po raporcie 13żł również, w sumie to mam na to wy... skoro wy jesteście zadowoleni ze jest 4zł to ja tym bardziej , tak jak napisałem , cudowna spółka, wszyscy zadowolenie, jakbys mógło to napisz jeszcze czy jak spadnie na 2zł to też będziesz zadowolony, bo w poromce będziesz mógł sobie uśrednić ? ehehe, szkoda czasu na was, zostaliście brutalie wyjasnieni naganiacze
W takie kity może uwierzą ci co cię nie znają ale jak ty od roku skomlesz i płaczesz na forum to takie bajki nie do mnie:) a teraz nie przeszkadzam bo musisz dodać jeszcze z 10 postów, taka robota
no i widzisz jak cie pięknie wyjaśniłem robaczku, a bajeczki to wy opowiadaliście przy 8zł , że będe z płaczem wskakiwał po 13zł po raporcie, ale życie i giełda was zweryfikowała
Autor: ~Eryk [188.146.148.*] 2025-05-05 11:34 Opublikowano przy kursie: 4,96 zł , zmiana od tamtej pory: -19,76% Pozdro dla ludzi co potrafią czytać raport:) ja chętnie dobiorę za 4,90
patrze Eryk znowu "promka" możesz dobierać, powiem szczerze że zrobiło mi się ciebie troche szkoda, ale zacytuję jeszcze raz to co napisałem w marcu 2024 "przegapiłeś moment na sprzedaż teraz możesz tylko patrzeć jak spada i jak ci topnieje konto...to nie koncertt życzeń tylko giełda"
Mam trochę ciekawsze życie niż ty i nie mam czasu na przeglądanie starych wątków ale przy 4,90 napisałeś że odkupujesz pakiet i odkupiłeś i cyk historia zatacza koło i znów sprzedasz na minusie
hehehe, tak myślałem, pisałem ale nie potrafisz wkleić cytatu, , jesli ci to poprawia humor to możesz sobie nawet pisaś że brałem po 8zł ( chociaż wkleiłem ci to co pisałem przy 7zł i od tamtej pory jestem przez was trollowany, mam nadziej że chociaż jedna osoba mnie posłuchała i uchroniła swój kapitał ) , naprawdę mi cie szkoda więc nie mam zamiaru się już z toba kłócić , trzymaj się
Geniusze. Wynagrodzenia zarządu nie sprzedają akcji. Powodem tąpnięcia kursu są pakiety które ktoś na siłę po zaniżonym kursie sprzedawał. Dziś pakietów nie było i kurs na zielono.