"Something’s cooking… and it’s not just the sawdust soup ❄️ The Free Major Content Update for #Frostpunk 2 arrives May 8. Only the bold will lead first. Will you rise before the Storm?"
Czy może być z FP2 podobnie jak z Cyberpunk po aktualizacjach, że sprzedaż mocno ruszyła w długim terminie? Do tego udane tegoroczne premiery i mielibyśmy naprawdę dobrą sytuację.
jutro Frostpunk 2 wraca do żywych, w lecie konsole, a na jesieni DLC, zapowiada się świetny rok, do tego The Alters po demo ma ostatnie recenzje na poziomie 97%, mam nadzieję, że będzie jak po premierze TWOM przy 9zł
Nawet dzisiaj odbywają się ostatnie testy gry. Mają potrwać do jutra. Widać, że studio kilka razy testowało grę w różnych odstępach czasowych aby zlikwidować wszystkie niedoróbki tech. i aby gra wyszła w jak najlepszej formie. Ps. Osobiście znam kilka osób co zamówiło grę ale w wersji pudełkowej i podejrzewam, że dużo osób kupi ja właśnie w takiej formie. Sprzedaż ma ruszyć w Lipcu.
zbieraj dopóki jest akumulacja, im dłuższa tym wyżej pojedziemy, zobacz co się działo na Tauron przy 3 zł, czy CDP przy 100 zł, dokładnie to samo, ale jak już ruszy to długo tego nie zatrzymają, cel to luka spadkowa to zamknięcia, więc nie zniechęcać się, czekamy na recenzje z update-u THE PIT
Zgadza się teraz już na spokojnie. Firma robi wszystko co zapowiadała, marketing się rozkręca, gra dostaje dobre komentarze... Liczę nie tylko na sukces akcyjny ale widzę też że fajna gra do ogrania się szykuje a byłem mocno sceptyczny co do zamysłu
robią co mogą, żeby obrzydzić kurs i zniechęcić, wczoraj zrobili zrzut na sam koniec przed fix-em, robią wszystko, żeby tylko przeciągnąć w czasie wybicie z konsolidacji, ale to jest nieuniknione, a czym dlużej trwa konsolidacja tym mocniejsze wybicie
przez weekend będzie ogrywany update, a poniedziałek będzie bardzo ciekawy, jeżeli chodzi o kurs akcji, jutro 235zł, poniedziałek zaczynamy atak na 250zł
Update się ludziom podoba, strategia podoba się analitykom, alters wychodzi za miesiąc, dwie kolejne gry w tym roku... Ja zostawiam akcje chociaż kusi się keszować
Spokojnie, zaraz wpadną tutaj naganiacze, którzy wytłumaczą Ci że to wszystko zgodnie z planem i że sprzedaż gry wzrasta. Tymczasem w ciągu 24h spadek o kilka pozycji na top sellers i trzyma już tylko nadzieja na The Alters.