cena nie ma nic wspólnego z wynikami czy grami o których tu piszecie na forum spytajcie czy cena wzrośnie? :oczywiście,ale też spadnie na ten moment cieszmy się i radujmy:) całuski kochani ♥️
Przy pomocy kalkulatora to porównanie wygląda tak: 1 CDR to 1 złoty dywidendy. 1 TEN to 15.7.zł dywidendy. 1 CDR to 2.15 TEN ( dziś) co oznacza 33.7 brutto dywidendy. Wystarczy zamienić cdr na TEN . Każdy dzień zwłoki to strata na współczynniku zamiany ale nawet jak byłoby 1cdr=1Ten to dywidenda będzie 15.7 X większą.
Zmieniam moje reko na 200. Widzieliście dziś jak obzyndolone siusiaki ogoliły Pepco akcjonariuszy. Będzie tu płynąć bardzo duży nowy kapitał. Ta wielka dywidenda nakręci nieprawdopodobną kaskadę zakupów. Z resztą było to dziś widać po obrotach. ponad 6 mln mówi samo za siebie:)
Synku bujaj się. A ja tymczasem zamieniam wszystkie moje akcje na TEN. Póki co fajnie mi wyszło z zamianą PKO (1,1 za 1 ten) a najfajniej z CDR (za 1 mam 2.2 TEN). Synku kilka sztabek złota też mam ale nie zamieniam ich na nic bo to moje zabezpieczenie na przeżycie w razie wojny. Bitcoinów nie mam ale to zbyt duża abstrakcja jak dla mnie.