No i Pekao SA to niezła promocja dziś. 10% dywidendy. Wow. Powinni zaraz odpalić wrotki - hihihi I te 200zl zrobić tak dla funnu i ku naszej uciesze. Bo i na pewno racio i zofiya tez sie beda cieszyc. hihihi
Hihi jedno Ci się udało bo rozwaliłeś ten wątek całkowicie. Co Ty masz w głowie jak tak piszesz i po co co jakiś czas o mnie wspominasz nie masz co robić w dni wolne ?
Te negocjacje pokojowe to chyba miał być jakiś megahit. Chyba tymi nowymi restrykcjami w końcu Stany złamią ruskiego towarzysza ostatecznie. Arabia jakoś obniżać ma też ceny ropy i dołożyć swoją cegiełkę przecież. W sumie Trump to w koncu złapał tego Putina za cohones w końcu, ktoś to śledzi przez weekend ?
dziś trochę namieszał santander przy oczekiwaniu cięcia stóp to mieszanka nie zrównoważona resztą ... do czwartku banki liderami wzrostów nie będą raczej a reszta nie przejęła dziś pałeczki :) pokoleniowa hossa i tak nadejdzie ...
Czytam powyższe wątki i zastanawiam się jak to możliwe że jeszcze istniejecie na giełdzie . Przepraszam , nie nabijam się . Ja sam od połowy ubiegłego roku nie gram FW20 , gdyż to tylko nieracjonalne i nielogiczne . Duży robi co chce ...
A ja Wam zadam pytanie i przemyślcie sobie czemu akurat teraz sprzedają Santandera. Zyski banków duże... spadną stopy .... Ktoś uznał że to najlepszy moment....
Jak istnieją ? Wiekszosc to wirtualni gracze od rysowania jakis fal lub innych formacji, widza w swiecach jakies spadające gwiazdy, wyspy odwrotu itd - tu bym zalecał wizyte u lekarza.
Reszta gra za takie drobniaki bo marnie zarabiają , ze nie ma to żadnego znaczenia prócz próby dowartościowania się i życia w nadzieji, że dorobią sie na giełdzie
A ja Wam zadam pytanie i przemyślcie sobie czemu akurat teraz sprzedają Santandera. Zyski banków duże... spadną stopy .... Ktoś uznał że to najlepszy moment....
czyli sugerujesz że w Erste siedzą niezbyt rozgarnięci ludzie - karkołomna koncepcja
Erste chce wejść w rynek ale kupuje poniżej wartości giełdowej i z perspektywą na dłużej. Sandander wziął co swoje i wie że szybko nikt nie da więcej i na kilka lat do przodu to lepszej ceny nie dostanie.
Hihihi to jutro zielona wyspa u nas? Abc zrobione. Stopy w dół. Inaczej tego nie widać. RAKIETA - hihihihi 2760 wzywa,co by za kololowo nie było co niektórym- buhahaha
Łe tam jak nie po twojej myśli - to od razu głupie? Dlaczego ma byc po Twojemu? hihihi Obniżka stópek - to rakieta- hihihihi, toż to najnormalniejsza oczywistość- hihihi, dziś zejście po to by mnis pozamykał i tak stratne pozycje.- hihihi
Hohoho ale Jankes przyleje, kierunek 5800 (ciekawe na raz to zrobią czY na 2), chyba nam byczkom lokalnym nie zaszkodzi ten fakt - hihihi, to się zofiya I ravcio ucieszom kolejny raz - buhahaha
Hihihi Wczoraj pisał, że dziś ATH u Niemca - mnie usatysfakcjonuje dzis 2770 - hihihi, jeśli otworzymy się dzis z 20pkt wyżej niz zamek z wczoraj tzn ze mnis wczoraj spierniczył - hihihihi