Pisałem że to wszystko były działania żeby spowodować panikę i skupić jak najwięcej akcji i nie jest to działanie graczy giełdowych ale kapitału który chce wejść w produkcje uzbrojenia na terenie UNII EUROPEJSKIEJ, powiem jedno RAFAKO jest atrakcyjnym kąskiem dla kapitału amerykańskiego który wychodzi z CHIN
Notowania dawno powinny być zawieszone , nowy prezes GPW odwołany a to co zrobił premier ... rownie dobrze w maku mógł o zamiarach dot. Rafako za nasze wspolne pieniądze ogłosić
to że rząd interweniuje jak to określiłeś "za nasze wspólne pieniądze" tam gdzie tego wymaga interes społeczny to dobrze, a czy to jest spółka akcyjna czy inna to nie ma znaczenia "cel uświęca środki " ile rząd wydaje pieniędzy na cele z którymi ja się nie zgadzam lecz to mnie aż tak nie bulwersuje jak Ciebie pieniądze wydane na ratowanie RAFAKO
Też tak myślałem, ponieważ nie wyszło muszą obrać inną strategię, myślę że będą kupować akcje jak lecą tzn nie w dół, ale jaka będzie podaż. Dzisiaj na zielono.
Do lipca to tu się zarobi 3x tyle kasy co do teraz. A poza tym że po takim numerze na kursach rfk i rfm tux wywali z rynku dotychczasowych akcjonariuszy. ...to byłby koniec tej osoby cywilny i jakikolwiek inny. Nie da się niedopowiedzeniem tak sterować rynkiem. Tu ma być jasny komunikat jasne przesłanie że akcjonariat zostaje. Jeżeli skonczy się inaczej to nie chce tego widzieć choć jestem zarobiony