Ci co dzisiaj wystawili kupno po 1 lub 1,06 nie mogli kupić z prostego powodu, bo widełki były wyżej ustawione i takie zlecenia z automatu są odrzucane Dopiero gdy obniżyli widły poniżej 1 złotego można było kupić. Dzieciaki biorą się za inwestowanie a nie mają pojęcia
Kupiłeś po 1,01, ale musiałeś wystawić tyle co dolne widły, a dolne widły o 9 rano były ustawione wyżej, chyba że udało Ci się kupić jak obniżyli dolne widły poniżej 1 złotówki. A tak przy okazji zapytam czy to co dzisiaj kupiłeś to już sprzedałeś ?
Widząc, że zanosi się na niskie otwarcie wystawilem kupno z limitem ceny po 1.01 a kupiło się oczywiście po cenie otwarcia. Zlecenia mi nie odrzuciło. Sprzedane automatycznie za pomocą ustawionego stop-losa tuż poniżej 1.40. Stop-losa podnosiłem od 1.09
Ja też widziałam to samo co Ty i przed 9 rano wystawiłam zakup po 1 zł, to mi odrzucili zlecenie. Dopiero gdy ustawiłam kurs kupna na poziomie dolnych widełek o 9 , to mi przyjęli zlecenie, a że kurs zanurkował i widełki dolne w końcu przesunęli poniżej złotówki, to mimo że wystawiłam wyżej,to oczywiście po 1 złotych kupiłam
Forum nie jest do chwalenia się kto ile zarobił lub stracił, a rozmawianiu o firmie w którą inwestujesz lub która służy Ci do spekulacji, na temat ile zarabiamy to rozmawiamy ze skarbówką
Ania kupiła po 1zl i wpadła w panikę że nie wzrasta tylko spada, pyta każdego, żąda by inni pytali w końcu niby sama dzwoniła i co? Syndyk nikomu nic nie powie ponad to co już napisał.