brak znaku zapytania w naglowku. To podchodzi pod przestepstwo w/g MAR. Moze tak czysto po ludzku poprosze adwokata zeby sprawdzil z KNFem czy moglas tak napisac czy nie?
Popatrzcie na wykres jednoroczny i szykuje się ta sama zabawa jak w zeszłym roku, gdy pompowanie zaczęło się też w maju. Może tym razem nie dacie się znowu ograć, jeżeli coś zmądrzyliście od tamtej pory
Dnia 2025-05-02 o godz. 12:12 ~realista7201velCzysc napisał(a): > brak znaku zapytania w naglowku. > To podchodzi pod przestepstwo w/g MAR. > Moze tak czysto po ludzku poprosze adwokata zeby sprawdzil z KNFem czy moglas tak napisac czy nie? > > co myslisz? > ------------------------------
to dobry pomysł i przy okazji niech i zerkną na to :
Dnia 2024-07-28 o godz. 16:50 ~realista7201velczysc napisał(a):
> Szable policzone, z akcjami zostaly tylko longi i zbierajace fundy, wszyscy kolkowicze juz wyskoczyli. Widac na portalu. > Reszta jest pusta.
mialem juz nie kupować pkpc (i nie wiem, czy kupię, czy nie), ale jeszcze dla zabawy i z ciekawości (czy się uda) zleciłem kupno nieco ponad 3k sztuk po 16,05 (potencjalnie podniesie nieco średnią, ale co mi tam. wciąż wg mnie tanio) - wisi takie zlecenie
poratuj pls, jeśli okaże się jednak, że zaden fund nie chce mi tego sprzedać
Dnia 2025-05-02 o godz. 14:07 ~Ania napisał(a): > Popatrzcie na wykres jednoroczny i szykuje się ta sama zabawa jak w zeszłym roku, gdy pompowanie zaczęło się też w maju. Może tym razem nie dacie się znowu ograć, jeżeli coś zmądrzyliście od tamtej pory
Dnia 2025-10-22 o godz. 15:34 ~Smart napisał(a): > Czarna nie jesteś już zmęczony buahahaha ….. ale dziękuję , troluj dalej , ja cały czas dobieram aby stracić …..
=======================
Gratuluję sukcesu :)))) ps. nie ty jedyny osiągnąłeś tu podobny cel . . .