• Trzymamy się Autor: ~Mario [46.113.14.*]
    Jest lepiej niż możnaby przypuszczać po takich wynikach
  • Re: Trzymamy się Autor: ~Bartek [94.251.232.*]
    Buhahahaha
    Gniot i tyle w temacie. Tu obroty jak w osiedlowym warzywniaku.
  • Re: Trzymamy się Autor: ~Oko [37.30.4.*]
    Mario 24.5 to trzymamy się. Śmiechu warte. Znajomy który dużo i dość długo trzymał zniechęcił się totalnie i pogonił większość. To się będzie sypac nadal. Teraz wychodzą ci co nie znali raportu wcześniej. A tych jest wielu.
  • Re: Trzymamy się Autor: ~Mario [46.113.14.*]
    Obstawiałem, że zaliczymy dolne i to po dosyć sporej odcince w dół, a tu raptem kilka procent. Wyniki dramat, parnering okazuje się mżonką, a kurs się trzyma nieźle
    Ta firma to żart z inwestorów. I jeszcze dają takim dotacje. Powinni zanknac i tych co dają i Pinokia.
    Niestety bawią się w najlepsze z naszych podatków
    Teraz Pinokio ma coraz mniej opcji. Jeśli coś ma do partneringu musi puścić za kasę nie jak falkierii. A emisję to może próbować za kilkanaście zeta bo wszyscy widzą ze nie skuteczny jest. Zostaje mu sprzedać cały segment innowacyjny bo się do tego nie nadaje i pozostać w generykach gdzie jego miejsce. Trzeba było je wprowadzać rok w rok.
  • Re: Trzymamy się Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Ale generyki to jest nic, ktoś mi kiedyś napisał że celon to nie tylko biotech ale przede wszystkim generyki, generyki z przychodem na poziomie 170 mln? To jest śmiechu warte. Prawda jest taka, że tutaj inwestorzy boją się powtórki z falkieri, bo zasadniczo obiecanki prezesa są podobne. Wysłałem linki, tam mówił że partnering będzie bardzo szybko, 7 zainteresowanych, tu że w pół roku na 80 proc i potem że 2 zainteresowanych. Nic z tego nie będzie go każda spółka która ma choć trochę oleju w głowie wie że z uwagi na czas życia patentu najlepiej jest zawrzeć partnering jak najszybciej. Mi wydaje się że z uwagi na dużą ilość akcji prezes po prostu boi się że znowu celon spadnie na poziomy 12 zł i będzie robił wsio żeby tak nie było, cyt. Nasdaq i inne. Przełożył wyniki z niewiadomo jakiego powodu, odwołał konfe i dziwnym trafem dzień wcześniej umowa o dotację. Tutaj może chodzić że w badanie nie zostało przeprowadzone w sposób odpowiedni, dlatego nie ma zainteresowanych. Bo nic tu się nie zgadza
    Żeby poprzez moje słowa dot generyków, sopharma produkująca generyki notowana na GPW przychodu 4.7 mld a wycena 2.1 mld.
    Też się zaczynam obawiać, że coś z tym badaniem jest nie tak. Są trzy opcje: 1. Pinokio jest zbyt chciwy i za dużo chce, ale po doświadczeniach z falkieri raczej odpada. 2. Wyniki nie są tak rewelacyjne jak się nam mówi. 3. Najgorsza opcja - mają braki formalne i stąd sytuacja jest taka jaka jest. A zegar robi tik tak, tik tak, i z każdym miesiącem cząsteczka traci na wartości
    I tak nic nie chlapię i trzyma jęzor na wodzy od dawna. A mnie Kurcze namawiają by wywalić wszystko w diabły. Znajomi już bez akcji.
    Trzyma bo może zdaje sobie sprawę że w końcu ktoś wytoczy mu pozew
  • Re: Trzymamy się Autor: ~Ja [46.112.85.*]
    A powodów do pozwów nie brakuje
    No Bartek nie przesadzaj. Przetrzyj okulary. W parę minut 0.5mln to mało? Obaj jesteście dobre nie ogary.
[x]
CLNPHARMA 2,70% 22,80 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.