• Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Wihajster [5.173.200.*]
    https://m.youtube.com/watch?v=srtUwMGwCuE

Wrażenia graficzne i animacje wygladaja coraz lepiej. Tak hak pierwszy trailer z elementami walki mnue odrzucil, to mechanika w nowej odslonie już mi sie duzo bardziej podoba. Fani helldivers moga znalezc tutaj rozgrywke cla siebie.
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: michal55 [83.8.22.*]
    Widziałem, mi się bardzo podoba, chociaż to czasami jak z trailerami do filmów, wrzucają najlepsze momenty a film potem...taki sobie. Tutaj mam nadzieję będzie inaczej. A swoją drogą jak wkleiłem link? Mi nie chciało przejść
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Fakty [31.179.102.*]
    Helldivers porównujesz do tej tandety ?? Przecież combat wygląda jak zrobiony 25 lat temu. Wygląda jakbyś biegał z jakąś automatyczną wiatrówką. Niecałe 3,4k wyświetleń po 17 godzinach na youtube nudnej jak flaki z olejem rozgrywki. Przyrost followers od tego czasu to zaledwie 106 nowych osób. Za chwilę więcej komentarzy będzie mieć ta naganiara z X aniżeli filmik na youtube.
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Ha [92.40.193.*]
    Że co??? Przecież trailer na IGN+Creepy+Gametrialers to łącznie ponad 40 tysięcy wyświetleń.
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Fakty [31.179.102.*]
    Marketing musi mieć przełożenie. Jeżeli są na tę chwilę tylko na PC z tym produktem to wzrost followers o ledwie ponad 110 w ciągu 17 godzin od 9 minutowego pokazu świadczy o tym, że oni rośli wcześniej na wishlist głównie dzięki promocjom Green Hella. Wiadome od dawna, ale tam się nic nie zmienia. Odbiór jest bardzo słaby.
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~pawelek [84.40.234.*]
    poczekajmy na poniedzialek ;) Ostatni trailer sie rozklecil w weekend. Jak lacznie ten material da +kilka k followersow i awans do top100 to moim zdaniem dobra nasza. Tu Playtesty najwazniejsze marketingowo
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: michal55 [37.47.150.*]
    Jeszce raz, mi się podoba i to nawet bardzo...ale mi to się może :). Akcjonariat chyba słabo to przyjął, kurs dzisiaj na początku sesji zachowuje się fatalnie żeby nie powiedzieć tragicznie. Prawie 5% w dół na wysokich jak na tą spółkę ostatnio obrotach. Niestety póki co takie są fakty.
    Dnia 2025-05-02 o godz. 09:30 michal55 napisał(a):
    > Jeszce raz, mi się podoba i to nawet bardzo...ale mi to się może :). Akcjonariat chyba słabo to przyjął, kurs dzisiaj na początku sesji zachowuje się fatalnie żeby nie powiedzieć tragicznie. Prawie 5% w dół na wysokich jak na tą spółkę ostatnio obrotach. Niestety póki co takie są fakty.

Michalku zrob sobie update kurs juz na plusie ;)
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: michal55 [37.47.150.*]
    No to gitara :). I oby tak zostało. Ja mam z 15 min. Opóźnieniem :). Wierzę w sukces tej gry i są ku temu przesłanki. Pozdrawiam
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Kotor [91.150.217.*]
    Niestety tragiczny jest ten filmik. Ci co tu hypuja chyba go nie widzieli. Pol minuty to zblizenie na jakis grzyb jakby byl wspanialym osiagnieciem techniki. Po kiego grzyba w ogóle oni wypuszczają taki materiał który głównie się składa ze zmontowanych starych materiałów... Oczekuję lepszego marketingu a nie takiego pozbawionego życia i narracji filmiku który tylko mnie dobija. To amatorka. Wiemy ze dobrzy fachowcy pracują nad tą grą! Dlaczego decyzja o wypuszczeniu 10 minut nudy na youtube pol roku przed premierą? Nie rozumiem celu... Chce zobaczyć jak w grze dzieje się coś co może ekscytować. Piękne tekstury na roslinkach tego nie robią... Trzymam akcje i liczę na poprawę a nie na udawany hajp po to żeby zejść z haka jak co poniektórzy tutaj!
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~1234 [84.40.218.*]
    Tak jak gdzies pisalem, nie maja szczegolowo rozplanowanego marketingu i to moze byc problem.

Ale dzisiaj liczy sie to, ze bardzo malo realnie pokazali w tym filmiku... wystarczy poczytac komenatrze na yt gdzie ludzie sie zastanawiaja co ma ich wkrecic w ta gre, bo na razie wyglada na nudna. I stad bierze sie zrzuta na kursie akcji.

Wsparcie trzyma, ale zycze wszystkim zeby przepowiednia Pawelka o wzroscie zainteresowania w weekend sie spelnila, bo inaczej w przyszlym tyg wsparcie raczej nie strzyma.
    Dnia 2025-05-02 o godz. 12:25 ~Kotor napisał(a):
    > Niestety tragiczny jest ten filmik. Ci co tu hypuja chyba go nie widzieli. Pol minuty to zblizenie na jakis grzyb jakby byl wspanialym osiagnieciem techniki. Po kiego grzyba w ogóle oni wypuszczają taki materiał który głównie się składa ze zmontowanych starych materiałów... Oczekuję lepszego marketingu a nie takiego pozbawionego życia i narracji filmiku który tylko mnie dobija. To amatorka. Wiemy ze dobrzy fachowcy pracują nad tą grą! Dlaczego decyzja o wypuszczeniu 10 minut nudy na youtube pol roku przed premierą? Nie rozumiem celu... Chce zobaczyć jak w grze dzieje się coś co może ekscytować. Piękne tekstury na roslinkach tego nie robią... Trzymam akcje i liczę na poprawę a nie na udawany hajp po to żeby zejść z haka jak co poniektórzy tutaj!

fajne zebranko o akcje zobaczymy czy ktos ci nasypie ;) hahahaha kazdy kto ma mozg to sie moze conajwyzej posmiac z takiego wpisu
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Kotor [5.173.62.*]
    Miejmy nadzieje ze masz racje, w miedzyczasie licze na to ze tworcy zwroca uwage na to co napisalem. Nie namawiam nikogo do sprzedazy. Namawiam tworcow do robienia lepszych filmikow. Akcji wiecej nie kupie nie mam za co ale tez mam wiare ze druga polowa roku przyniesie poprawe. Nie probuje lapac lajkow od hyperow jak ty tylko konstruktywnie krytykowac bo chce sukcesu gry i kibicuje tworcom juz od czasu techlandu. Ty liczysz na spekule i pump and dump wyraznie
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Trochę [94.240.9.*]
    za dużo emocji tutaj . Oni chcą żeby SR sam na siebie zarabiał więc na efekt wow nie ma co liczyć bo budżet na to nie pozwoli. Dopiero po debiucie EA gra będzie rozwijana z bieżących wpływów i podnoszona jakość aby dojść przynajmniej do poziomu GH. Chodzi o to żeby zjeść ciastko i mieć ciastko tzn. nie wydać za dużo kasy z GH.
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~Kotor [5.173.62.*]
    Masz racje, trzymam kciuki za nich!
  • Re: Nowy material z Gameplayem - 01.05.2025 Autor: ~karlo [83.8.22.*]
    Będzie grubo,.ja zbieram wszystko później 358 zeta.
[x]
CREEPYJAR 0,46% 438,00 2025-10-27 16:30:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.