Potencjał Everwind jest praktycznie nieskończony. Multi+ Survival+ Rpg+ Crafting+ Minecraft. Jeśli wszystko pójdzie dobrze tu będzie minimum trzycyfrowa kwota w mln dla Enjoy Studio , 1/4 z tego dla Ltgames. 194 miejsce w rankingu po świeżym trailerze, bez dema, bez kampanii marketingowej, bez prologów, bez filmików z rozgrywki. Ta gra to potencjalna żyła złota. Minecraft RPG . Niesamowity odbiór na steamie ....Licze na minimum 20 zł na Ltgames do premiery. Pozdrawiam.
Plan na najbliższe tygodnie i miesiące:
- obecna pozycja wishlist 194
- do końca tygodnia 188
- do końca przyszłego tygodnia 170
- do końca maja 150
- do końca czerwca Top 120
- do końca wakacji Top 90
- do dema w październiku Top 70
- tydzień po demie Top 50
- miesiąc przed premierą Top 30
- dzień premiery Top 20
Będę monitorował w tym wątku. Gra ma nieograniczony potencjał
może i będzie, tylko żeby nie latało po 50gr bo sie już wqr akcjonariusze załamią.
naiwny Rokicki słupami podbił kurs zgarniając 95% ostatniej podaży licząc że zlecą siě spekulanci a tych brak. tandety nikt wyżej brać nie chce i tylko kreuje podaż ale tu naiwniacy marzą o 12 czy 20 zł.
Nie rozumiesz co tu się odbywa. Everwind już tylko 40 pozycji za Cronosem wycenianym na 600mln. Ten sam etap marketingu. Tu już powinno być wyczyszczone do 10 zł, ale rynek jak zwykle ma lekkie opóźnienie umysłowe i na tym się zarabia
Kiedyś tu nie będą mogli uwierzyć że po takiej taniości chodziło. Przecież sam Everwind to to minimum 100mln warte udziały to tutaj 23.50 złote to godziwa wycena
Poczytałem o tym Everwind. Teraz trwa kampania Kickstarter. Ta gra to jest kosmos! To jest jakby druga część Minecrafta. Ludzie szaleją na punkcie tego konceptu.
To nie tylko Minecraft. Poczytaj o grze Hytale. Everwind deklasuje Cronosa, więc w sumie wystarczy podzielić 600mln na 4 i mamy potencjalną wycenę udziału Longterma w tej perełce, a to jest ponad 100 zl za akcję. Z ostatnich polskich gier widziałem takie poruszenie tylko przy Manor Lordsach . Top 178 , czyli już tylko 32 pozycje za Cronosem, a miesiąc temu było 300. Coś czuję, że moje oczekiwania na ten tydzień zostaną przebite. Zeszly tydzień zakończył się na 188, więc trafiłem idealnie.
Czytałem o Hytale tez. Ale wydaje mi się że Everwind ma jeszcze większy potencjał. To nie jest jakaś kopia Minecrafta. Tu jest nowatorski koncept. Latające wyspy, 3 rasy, jakas historia cała za tym wszystkim.
youtu. be. com/shorts/dveUs7QH1NI?si=M-r300dNQUeO-Y39
Tu będą działy się cuda trzeba przyznać że Albercik rozegrał to sprytnie, wypłoszył ulice kto miał zebrać ten zebrał a teraz będzie mogło jechać spokojnie na nowe szczyty bez zbędnego balastu.
Ten tydzień pokaże ile jest luźnego kwita w arkuszu bo wiele osób nie miało świadomości co spółka ma wartościowego w aktywach I przy podbitce spuścili kwity a teraz może być ciężko odkupić.
Wszystko zgodnie z planem zapisanym przeze mnie powyżej. Top 170 i jedziemy dalej , praktycznie bez marketingu. Juz tylko 21 pozycji za wycenianym na 600mln Cronosem od Bloobera
Na żadnym, ale co będziesz tłumaczył gawędzi noe chcieli po 2 nie chcieli po 3 a za kilka dni będą się zabijać o kwit przy 10 jak zrozumieją o co idzie gra, no chyba że Albert wcześniej zaskoczy infem ale nie sądze zeby tak się stało w obecnej sytuacji.
Premiera najpewniej 1Q2026. Na razie w rankingu jak po sznurku zgodnie z harmonogramem, który zamieściłem powyżej . Pokazałem wam tylko małą próbkę wiedzy gamingowej.
Wychodzi na to że ktoś nas tu zwodził od początku bo sprzedaż akcji Enjoy nastąpiła końcem marca a nagonka na 1/4 everwind trwa od kwietnia. To jest kryminał?