• Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Spotkanie z omówieniem wyników rocznych połączymy z wynikami za Q12025, które planujemy 22 kwietnia br.

Nie mówiąc że nie czytają co publikują chyba że mają inny kalendarz
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~Niemazadnejmasakry [194.9.78.*]
    Dnia 2025-05-01 o godz. 09:10 ~Masakracja napisał(a):
    > Spotkanie z omówieniem wyników rocznych połączymy z wynikami za Q12025, które planujemy 22 kwietnia br.
    > >
    > > Nie mówiąc że nie czytają co publikują chyba że mają inny kalendarz

Szanowni Państwo,

Spotkanie z omówieniem wyników rocznych połączymy z wynikami za Q12025, które planujemy 22 maja br.
    Dodatkowo, Spółka będzie uczestnikiem konferencji mBank Healthcare Days, gdzie pozostanie do dyspozycji inwestorów, 8 maja br.

Jeśli chcieliby Państwo skierować do Zarządu pytania w związku z opublikowanymi wynikami, prosimy je adresować na maila inwestorzy@celonpharma.com – informacji będziemy udzielać w trybie 48h, a odpowiedzi publikować, w sposób przyjęty przez Spółkę, tak aby były dostępne dla wszystkich zainteresowanych.
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Widocznie czytają forum albo szybko się zorientowali skoro zmienili datę :))
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: wojo_wnik [217.97.37.*]
    Raport jest średni ale nie ma też katastrofy. Wiadomym jest wszem i wobec, że czekamy na informacje o zawarciu umowy, lub umów partneringu i tej wiadomości nie ma stąd rozczarowanie.
    Przełożenie konferencji na 22 maja br. jest jednak odejściem od przyjętych standardów firmy i tłumaczenie braku konferencji długim weekendem nie jest poważne. Po prostu CLN nie posiada wiarygodnych informacji o rozmowach nt. partneringu. Wg informacji z 5 marca CLN była tuż, tuż przed zawarciem umów i rozmów z dwoma kontrahentami. Minęły dwa miesiące i chyba głupio im powiedzieć - jesteśmy tuż, tuż, i może stąd 22 maja ? W każdym razie od ostatniej konferencji z 5 marca wiemy jeszcze mniej, a za 2 miesiące będzie rok od publikacji "rewelacyjnych wyników badań" i wielu nadzieji z tym związanych. Takie moje uwagi i życzę udanego weekendu :-)
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Moim zdaniem wyniki są kiepskie a konkretnie q4 w generykach, duży spadek względem ubiegłego roku, co dobrze nie wróży na kolejne kwartaly. Poza tym ciekawą rzeczą są bardzo duże koszty w novohale w których jak wiemy celon mocno uczestniczy, nie wiem ma co oni pieniądze wydają jak nie rozpoczęli nawet badań 3 fazy. Ogólnie to konferencja pewnie przełożona bo nie mają nic nowego do dodania, w czy w maju coś będzie? Śmiem wątpić, swoją drogą celon wypada bardzo niekompetentnie bo jeśli ktoś pamięta to w raporcie q3 rozpoznali magiczny przychód za falkieri a w rocznym ten przychód już znikł, nie wiem czy wprowadzali korektę do Q3 w jakichś informacjach czy może ja coś pominąłem i nie zauważyłem
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~Ja [31.0.63.*]
    Zaraz pinokio napisze że słabe q4 jest powodem wcześniejszego zatowarowania hurtowni. Proste, zawsze tak mówi:-) Pinokio aka. Kłamca z Kazunia
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~c330 [178.235.182.*]
    Masakra powiedz co się tak przejmujesz tą spółką? Siedzisz po nocach na raport czekasz, w majówkę go czytasz, analizujesz tylko po co???
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~jojne [31.61.246.*]
    Ten "masakracja" ma jakąś chorą obsesję na punkcie cln i jej Prezesa.Nie ma akcji a świątek -piątek i niedziela obrzydza spółkę na forum.Czyżby kolejne wcielenie "Groteski" i "Bartka"?
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~Oko [37.30.4.*]
    Jeśli chodzi o obrzydzanie spółki to masakracja do pięt nie dorównuje prezesowi. Ten jest mistrzem tego. Jutro to jeszcze dołoży z banana. To będzie kumulacja.
    To muszę się bardziej postarać haha :P wyluzjcie majtki ludzie i walnijcie Śląska dorzuccie browara albo 24 najlepiej i cieszcie się pogoda
  • Re: Brak konfy pokazuje co się dzieje w spolce Autor: ~jojne [31.61.246.*]
    No i przemówiłeś ludzkim głosem.Również życzę wszystkim (akcjonariuszom,trollom itd.) udanego majowego weekendu w zacnym gronie.
[x]
CLNPHARMA -0,47% 21,35 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.