• Ni ma Autor: ~ObserwatorGOV [91.94.111.*]
    Miałem rację, że nie opublikują, nadzieja umarła. Powodzenia
  • Re: Ni ma Autor: ~Kot [80.238.108.*]
    Rudy zajumał to jego wina
  • Re: Ni ma Autor: ~Mateusz_Kowalski [37.248.253.*]
    Dobrze się bawicie? Jakos wniosku o upadłość również no ma ani od zawieszonego roku ani od zgnojonych na kursie 7 lat pozdrawiam
  • Re: Ni ma Autor: ~Piotrunia [89.69.245.*]
    Co to za argument? Rozwiń go proszę, bo na prawdę nie wiem jak twoja głowa rozumuje
    A muszę? Kim dla mnie jesteś i jaki masz wpływ na spółkę? Żodyn, nie wiem czego nie rozumiesz w zdaniu że na spółce która spadła w 3 dni 90% przez 7 lat nie ogłoszono upadłości ani przez rok na zawieszeniu. Może bym się martwił gdyby was było 80 leszczy klepiacych co 3 min z różnych IP, ale nie 5-6 dziwolągów do których nikt przez rok zawieszenia nie dołączył. Wyjaśnij mi proszę gdzie znajduje się 20 kilka milionów akcji w czyich łapach?
  • Re: Ni ma Autor: ~123 [37.30.59.*]
    W sumie to jest dobre i trafne pytanie. Gdzie są te wszystkie akcje i kiedy je rozsprzedano drobnym tak, że ff to teraz ponoć 100%..? To jest w ogóle możliwe? Jest gdzieś jeszcze taki przykładek z takim ff i takim akcjonariatem?
  • Re: heh Autor: ~123 [37.30.59.*]
    Czy te kilka osób, które piszą tutaj to są na serio wszyscy posiadacze 100% ff? Ciekawe..
  • Re: Ni ma Autor: ~Piotrunia [89.69.245.*]
    Co za bukiet. Jednak mi odpowiadasz, meldujesz się i klepiesz długie posty. A to że argumentów nie masz żadnych, to inna bajka
    No widzisz chłopcze ty masz argumenty ja mam akcje pozdrawiam miłej majówki! Nie wiem co ci po wygranych bataliach słownych na forum jakiejś zawieszonej groszówki, ewidentnie nie masz życia
  • Re: Ni ma Autor: ~mieetek [213.134.182.*]
    no moze trzeba bedzie założyć sprawe, ja w razie czego sie pisze
  • Re: Ni ma Autor: ~zachodni [5.180.61.*]
    mietek napisz do mnie jeśli masz jakieś akcje i chcesz coś podziałać govenasprawa@proton.me
  • Re: Ni ma Autor: ~mieetek [213.134.163.*]
    Poczekam jeszcze trochę , temat otwarty...
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 16:36:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.