nic takiego, ktos podstawił, ktos oddał, zastaraszenie, zbija do 9,10 groszy, przeczyszczą i wyciągną do 0,20 za jakis czas, dadza dobre info i wyjda.
spokojnie, ja kupiłem troche po 0,13, wczsniej oddałe 0,16 i spokojnie czekam.
won chore leszcze od urlopow won. trzymac sie z daleka przez najblizsze 2 tygodnie. nie dla was zarobek. debile wyprzedaja ze strata i wchodza w immoeast wart ok 1 zl
Niech każdy sam wybiera, co i kiedy kupi lub sprzeda - na nic rady i porady...
Jak widać cena nominalna akcji nie jest wyznacznikiem wartości akcji na giełdzie - zwłaszcza tam, gdzie 'spółdzielnia' wyznacza kierunek (nie zapominajmy o cenie nominalnej urlopów... 1 gr).
Tutaj można zarobić i można stracić, a jak kto rozporządza swoim (zakładam, że swoim...) kapitałem, to już jego sprawa.
Życzę wszystkim załapania się na ten pociąg (jak już ruszy na północ) w odpowiednim momencie i dużych zysków...
spokojnie urlopy, pisałem ze moze byc scenariusz zwałki na 8-9 gr.
Ci ze słaba spychika wywalą i jeszcze kilku z mocną:)
Taka zasada jest od zawsze, słabi nie zarabiaja na GPW, a leszce nigdy nie siedzą na 1-ej stacji.
Zastanów sie ilu leszczy miało chmosa za 1,47 kupionego i czekało od grudnia z tą ceną?
Jeden??? A i tak pewnie oddał po 3 zł max ciesząc sie jak głupi ze zarobił 100%
I powiem ci, ze wole "stracić" wirtualnie 30-40% na papierze niz nie zarobić maxa:)
No ale to moja słabość:)
Na razie kurs idzi zgodnie ze scenariuszem sternika, a on ewidentnie ma za mało akcji.