Jesteś na mojej kiście w TOP5 menadżerów, zaraz po panu Zalewskim
5 letnia statystyka kursu, każdy okres na czerono
Ciekawe czy te 2 mln to hyła ostatnia kara KNF za takie traktowanie akcjonariuszy .
Stawiem, że nie:)
Dnia 2025-04-30 o godz. 12:48 vincent_v napisał(a): > Jesteś na mojej kiście w TOP5 menadżerów, zaraz po panu Zalewskim > > 5 letnia statystyka kursu, każdy okres na czerono > > Ciekawe czy te 2 mln to hyła ostatnia kara KNF za takie traktowanie akcjonariuszy . > > Stawiem, że nie:)
No każdy okres na czerwono od 5 lat ale ty i tak jak twierdzisz 4 razy zarobiłeś od czasu jak cię powieszono na 6 zł. Od tych 5 lat kilka razy w miesiącu nas informujesz jak to mega up za chwilę i żeby absolutnie nie oddawać i że już ostateczne odleszczanie, albo skup ruszył. Przy każdym wyzbywaniu się aktywów piejesz jak to super że sprzedają bo czyszczą bilans. A teraz nagle ci się oczy otworzyły? Teraz rozumiesz dlaczego tak ludzi irytowałeś swoimi wpisami które były sprzeczne z faktami. Co się stało że nagle dostrzegasz w jak czarnej d jesteś? Chyba ci się ktoś na konto włamał, bo w to że zmądrzałeś to nie uwierzę.
Ale jest pięknie, prawie potroiłem swój stan posiadania.Średnia 0,6xx. Dodatkowo zamierzam dokupić w tych cenach ok 500 k i średnia jeszcze spadnie. Co tu narzekać leszczu? Wrona weźmie się do roboty i mamy 4 pln Ty kasy że śmiecia inn już nie odzyskasz.
Dnia 2025-05-01 o godz. 10:25 vincent_v napisał(a): > Ale jest pięknie, prawie potroiłem swój stan posiadania.Średnia 0,6xx. > Dodatkowo zamierzam dokupić w tych cenach ok 500 k i średnia jeszcze spadnie. > Co tu narzekać leszczu? > Wrona weźmie się do roboty i mamy 4 pln > Ty kasy że śmiecia inn już nie odzyskasz.
0,6 to ty masz IQ wisisz tutaj od 6 zł, wczoraj się upiłeś tanią wódką z Dino i wyszła z ciebie prawda o której doskonale wiesz że tutaj od 5 lat na czerwono i lepiej nie będzie. Straciłeś tutaj 99% A armagedon to dopiero będzie w październiku jak PGF wrzuci ponad milion akcji, które dostanie od shorta. A które short już dawno odkupił. Jesteś bankrutem.
Dnia 2025-05-01 o godz. 18:19 ~takaprawda napisał(a): > Ale ty masz chłopie dwubiegunówkę. Zmieniasz zdanie jak Trzaskowski, tylko że on to ma po narkotykach a ty po czym?
No jak to po czym? Po taniej wódzie z Dino. Poza tym stracił tutaj 99% i przy okazji zmysły.
Dnia 2025-05-02 o godz. 12:43 ~Doprzygłupa napisał(a): > Musiałby być tobą biedo:), który zapakował kasę w kierulowego śmiecia w szczycie covidowej hossy a teraz wyje. Kasy nie odzyskasz rozumu też nie
Po podpisie wnoszę że sam do siebie piszesz. Jak oddawałeś Invention po 11 groszy to skoczył do 33 groszy czyli można było zarobić 300% Tutaj nie można było zarobić nic bo cały czas na czerwono od 5 lat. Jesteś tutaj pośmiewiskiem do tego masz takie pojęcie o świecie i życiu: https://www.bankier.pl/forum/temat_wojna-odwolana-rosjanie-wycofuja-wojsko-z-granicy-ukrainskiej,52905541.html Prawnuk i Hanys tak cię tutaj przeczołgali że do teraz płaczesz i ich wspominasz.
Przeczołgał to cię Czarnecki biedo a Kierule ogolili jak szczubaka. Tak to jest jak chłoptasie z maturą biorą się za inwestowanie.
O mój zarobek Die nie martw, zarobię!
Dnia 2025-05-02 o godz. 15:48 ~DoPajtasia napisał(a): > Przeczołgał to cię Czarnecki biedo a Kierule ogolili jak szczubaka. Tak to jest jak chłoptasie z maturą biorą się za inwestowanie. > > O mój zarobek Die nie martw, zarobię!
Nie zarobiłeś przez 5 lat i przez kolejne nie zarobisz. Straciłeś wszystko. Ledwo wiążesz koniec z końcem z tej swojej renty. Myślałeś że oze ci się pozwoli wydostać z biedy, a ono cię wpędziło z biedy w nędzę. Za twoje oszczędności życia któraś z księżniczek shorta opalała się na Bahama i piła szampana nie wiedząc nawet że taki nawóz giełdowy jak ty istnieje. No ale tak to jest jak ktoś z niepełnym podstawowym myśli, że matura to jest ujma. Ja jeszcze skończyłem studia więc zobacz jaka nas przepaść dzieli.