że miałem rację....napiszę, że tak wyśmiewana przez niektórych AT po prostu działa....raz w punkt, raz mniej. Na DAT można było wyznaczyć odcinki ABC...skoro tak, można wyznaczyć też i D (przy złożeniu AB=CD). To 90 zł + dodatkowo strefa podaży. Nic dziwnego, że mamy początek korekty....moim zdaniem, jej docelowy zasięg to albo 71 zł (linia trendu) albo 63 zł (równość korekt). A hejterów namawiam do spojrzenia w lustro i sobie w oczy....
A potem jak zobaczyli że ktoś zrzucił 250akcji po 84.50 zeszli niżej. Nie było chętnych na sprzedaż i obecnie weszli już na poziomy poprzednie zachęcając tego co zrzucił po 84.50 do dalszej gry.... tak to dziś obserwowałam. A jak będzie ? Ja nadal uważam że zbierają. Oczywiście mogę się mylić
cudak naprawde masz jakich syndrom natarczywca. pewnie nawet uszczelnione okna nie ochronilyby nas przed twoimi zalotam. po pierwsze usa,po drugie usa itd. rodzimy rynek zamiera na dokladke na tydzien a Pancio kreuje swoje malowanki AT. A ja wrecz odwrotnie uwazam ,ze porzadne lanie w USA sie im nalezy ,bo gdy sluchalem dzis w nocy pomaranczowego to mnie na wymioty zbieralo. Dla DW to nie minus.
Sprzedałeś po 80 zl , gdzie ta racja ? Jak na razie masz podatek i prowizje do zapłacenia. No i kurs 4 zl powyżej. Wolę nie mieć takiej racji . A kurs będzie szedł bokiem I czy Ci się to podoba czy nie . Emisja i reko wsparcie 78/ 80 zl a opor na 89 gdzie już dwa razy odbiło.
Wydaje się to być dobra sprzedaż przy granicy wsparcia jak pisał akak. A jak będzie w maju? Jedno info prezesa potrzebne :))) inaczej to rzeczywiście ta AT może nas zjeść, no chyba że to po myśli prezesa i króliczków by się tanio obkupić . Miłego długiego weekendu i wspaniałego maja !!!
Cudak .....kobiety i dzieci co najwyżej na ten swój sukces przekonasz . Codziennie biegasz po forach bojąc się ,że urwie łapki jak przy Amazonie . Produkujesz się na lewo i prawo od paru tygodni .
cicho akak, co je czepiasz. najwazniejsza gramatyka. cos mi sie wydaje, ze juz mialem przyjemnosc z gosciem na innych forach...identyczny styl..facet po wymianie czulosci stawal sie histeryczny. serio typ " ekonomicznego" Maciara