• Nie napiszę Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    że miałem rację....napiszę, że tak wyśmiewana przez niektórych AT po prostu działa....raz w punkt, raz mniej. Na DAT można było wyznaczyć odcinki ABC...skoro tak, można wyznaczyć też i D (przy złożeniu AB=CD). To 90 zł + dodatkowo strefa podaży.
    Nic dziwnego, że mamy początek korekty....moim zdaniem, jej docelowy zasięg to albo 71 zł (linia trendu) albo 63 zł (równość korekt).
    A hejterów namawiam do spojrzenia w lustro i sobie w oczy....

https://imgur.com/a/cmcXFRN
  • Re: Nie napiszę Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    kreski dla bidoków....
  • Re: Nie napiszę Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    To je olej i działaj poi swojemu....nie ma żadnego przymusu w tej sprawie.
  • Re: Nie napiszę Autor: alicja1992 [37.30.55.*]
    Było spore ssanie po 84.50 teraz
    A potem jak zobaczyli że ktoś zrzucił 250akcji po 84.50 zeszli niżej. Nie było chętnych na sprzedaż i obecnie weszli już na poziomy poprzednie zachęcając tego co zrzucił po 84.50 do dalszej gry.... tak to dziś obserwowałam. A jak będzie ? Ja nadal uważam że zbierają. Oczywiście mogę się mylić
    Tak to bywa.....ktoś kupuje, ktoś sprzedaje....
  • Re: Nie napiszę Autor: ~mom [146.4.5.*]
    cudak naprawde masz jakich syndrom natarczywca. pewnie nawet uszczelnione okna nie ochronilyby nas przed twoimi
    zalotam.
    po pierwsze usa,po drugie usa itd. rodzimy rynek zamiera na dokladke na tydzien a Pancio kreuje swoje malowanki AT.
    A ja wrecz odwrotnie uwazam ,ze porzadne lanie w USA sie im nalezy ,bo gdy sluchalem dzis w nocy pomaranczowego to mnie na wymioty zbieralo. Dla DW to nie minus.
    Zalecam opanowanie gramatyki.....to się może przydać nawet największym oszołomom.
  • Re: Nie napiszę Autor: ~akak [87.212.184.*]
    Sprzedałeś po 80 zl , gdzie ta racja ? Jak na razie masz podatek i prowizje do zapłacenia. No i kurs 4 zl powyżej. Wolę nie mieć takiej racji . A kurs będzie szedł bokiem I czy Ci się to podoba czy nie . Emisja i reko wsparcie 78/ 80 zl a opor na 89 gdzie już dwa razy odbiło.
    Czytaj uważnie.....cytuj rzetelnie.......50% portfela sprzedane po 88....miłego weekendu.
    Wydaje się to być dobra sprzedaż przy granicy wsparcia jak pisał akak. A jak będzie w maju? Jedno info prezesa potrzebne :))) inaczej to rzeczywiście ta AT może nas zjeść, no chyba że to po myśli prezesa i króliczków by się tanio obkupić . Miłego długiego weekendu i wspaniałego maja !!!
    WZAJEMNIE!
    Cudak .....kobiety i dzieci co najwyżej na ten swój sukces przekonasz . Codziennie biegasz po forach bojąc się ,że urwie łapki jak przy Amazonie . Produkujesz się na lewo i prawo od paru tygodni .
  • Re: Nie napiszę Autor: ~spool [31.164.142.*]
    cicho akak, co je czepiasz. najwazniejsza gramatyka.
    cos mi sie wydaje, ze juz mialem przyjemnosc z gosciem na innych forach...identyczny styl..facet po wymianie czulosci stawal sie histeryczny. serio typ " ekonomicznego" Maciara
    ~Cudak odpowiada alicja19922025-04-23 18:14IP 185.186.152.*
    Alicjo.....już pisałem poprzednio.....NIE MA STERNIKA.....MY jesteśmy sternikami...

Pomóżcie cudakowi bo chlopak chce kółko
  • Re: Nie napiszę Autor: michal55 [37.47.150.*]
    No idealnie się sprawdza ta Twoja analiza :)
[x]
DATAWALK -1,74% 99,20 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.