• Znowu short się bawi Autor: ~Borzoza [91.94.20.*]
    Według ortex szorty dobrał 1400 akcji i wywala dzisiaj więc bez paniki
  • Re: Znowu short się bawi Autor: ~serio [31.3.152.*]
    Niech się bawią. Kiedy może ruszyć marketing The Alters i następnie wyraźny skok w pozycjach sprzedaży pre-orders?
  • Re: Znowu short się bawi Autor: ~Co [45.128.38.*]
    Myślę, że marketing 30 dni przed już powinien być. Pierwsze recenzje tak z tydzień przed premierą. Generalnie sporo już było na temat alters nie tam dawno prezes xbox ID w wywiadzie chwalił grę i jej potencjał. Na pewnoe doczekamy się jeszcze kilku artykułów. Mnie ciekawi czy do premiery będzie 300, jeśli nie to znaczy, że potencjał będzie musiał wykazać rynek po premierze. I to premiera podyktuje przyszłość. Gdybyśmy przed premierą spekulacyjnie dojechali nad 300 trzeba trzymać się ramy, bo może być realizacja.
  • Re: Znowu short się bawi Autor: barteq87 [37.225.65.*]
    Pamiętajmy jeszcze, że w tym roku premiera Moonlighter 2 i Death Howl, które zostały dobrze przyjęte przez otoczenie
  • Re: Znowu short się bawi Autor: ~Co [185.242.6.*]
    Osobiście uważam, że Moonlighter 2 ma duży potencjał na dużą grywalność. Jedynka z generowanymi podziemiami bardzo mnie wciągała. Mam nadzieję, że teraz mechanika gry będzie podobna a unowocześnienie polegać będzie na grafice i zwiększeniu liczby przedmiotów oraz przeciwników.
  • Re: Znowu short się bawi Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Super, że monitorujesz sytuację!
  • Re: Znowu short się bawi Autor: ~mer [178.143.37.*]
    Wyjscie na 0 na koniec dnia?
[x]
11BIT 0,67% 181,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.