Po prostu bomba Zysk az 43 tys Taki zysk jako efekt pracy prawie 50 osób przez 3 miesiace Wychodzi że miesiecznie kazdy pracownik zarobił 300 zł...czyli dziennie 10 zł.............. NIESAMOWTY ZYSK NETTO. Gratulacje dla Zarzadu.....teraz to juz na pewno bedzie kurs 50 zł w czwartek Kupujcie perełkę Zeusa hahhaahahhha
hahhaha Ja nie wiem?Chyba Zarzad nie wie co to zysk Dane podala sama społka jesli umiesz czytac ze zrozumieniem to przeczytaj sobie co podałi w swoim raporcie PS. Brawo wzięta dywidenda 2,4 zl netto a kurs spał 5-5,5zł Po prostu inters zycia zrobiliście Pamietajcie kto szybko sprzedaje ten dobrze sprzedaje
Przecież to spółka New Connect. Spadło i tak samo szybko może wzrosnąć. Dywidendę płaci po min 10% od kilku lat. Nikt tego nie kupił po nawet 26 zł z myślą sprzedam za miesiąc i zarobię 10%. Jutro wpadnie dywidenda to ruch może być większy, sam myślę o zwiększeniu pozycji.
Przed odcięciem ktos chciał kupić za 1 mln i stał chyba ze dwa dni.
I nic.
Ty się kupuje po 500 szt powoli i najlepiej cały rok.
Już w 2Q będzie widać efekt zwiększonych środków w bilansie.
Ponad 200mln pozwoli wygenerować lepszy wynik.
Jeszcze będziemy kupować te akcje po 100 zł.
Może nie w tym roku ale przyjdzie ten czas.
Hahahaha 5 lat temu według Zeusika miało być po 50 zł Według prezesa nowa emisja akcji miała być po 50 zł 7 lat temu? 100 zł za akcję to kapitalizacja ok 750 mln złotych??? W spółce która robi 15 tys złotych zysku miesięcznie? To na zwrot kapitału będzie trzeba czekać 300 lat??? Hahahaha Co ty bierzesz...że takie mas, odloty?