W zeszłym roku mieli 0,22 zł przy 53 mln PLN zysku. W tym roku 228 mln PLN zysku. Dywidenda może być na bardzo wysokim poziomie. W spółce free float, to zaledwie 8%. 92% akcji jest w posiadaniu wlasciela i funduszy inwestycyjnych. Jeżeli spółka byłaby słaba, to nie miałaby aż takiego zaangażowania dużych podmiotów.
Przestań mi tu farmazony pociskać.wudzisz kurs .? I mogą nawet wybudować 100 galeri i tak to nic nie da.Oni są najlepsi w dodruku akcji.Od 14 kurs leci na pysk
A gdzieś ty był przez ostatnie lata? Teraz nagle się uaktywnił.ta spółka to dno.od lat kurs jest poniżej 7 zł.a teraz to już dno totalne.A niby taka super spółka.a ty się podniecacsz ze dostaniesz dywidendę.a to że jesteś w plecy to już nie wspomnisz.Tak wiem jesteś do przodu.
Jakoś nie widzę spektakularnych wzrostów po tych pseudo super wynikach? Widzisz chłopie jakie są obroty? U mnie pod blokiem w warzywniaku mają większe a ty mi gadasz o gtc.Jakos nie widzę żeby kurs był od 14 lat po 20 40 70 zł za akcję?,tylko najniżej od lat a taka mocna spółka