Iskry do kupna z prawej jeszcze brak ale tak samo męczyli miesiącami na 4Mass do czasu aż poszło kupno i zrobili +2800% tak więc mam to przećwiczone i przerabiałem taki marazm już nie raz, również i na Inventionie od czerwca 2020 gdzie było wzloty i upadki co widać na wykresach ale co roku dawał zarobić po 100-200 % i wyżej więc na luziku.
Akcje mam, to w zasadzie drobnica warta na dziś ok 75 tys. zł więc mam zamiar minimum 3 krotnie zwiększyć ilość akcji ale dopiero wtedy jak wrócą obroty a do tego czasu mogę pobawić się na forum z tymi co tu piszą od rana do nocy, że ABSOLUTNIE nie chcą akcji.
Ja czekam cierplwie aż ci od "absolutnie nie chcą" oddadzą mi te swoje akcje z jeszcze większą stratą :)
technik-at wisi od 28-29 groszy bo kupował w styczniu, a jesusCHRIST ma kupione jeszcze wyżej :)
a teraz ustawiam sie na K w okolicach 16 groszy a na kupno z prawej przyjdzie jeszcze czas
zadałem PROSTE pytanie a od razu na forum zlecieli się jesusCHRIST i Vincent, jeszcze czekam na technik-at chociaż on pewnie waruje na innych forach udając, że zarabia :)
Ja się sam sobie dziwię, że tracę czas na pisanie na tym forum bo od początku roku na giełdzie w tym kilka razy na TAO zarobiłem ok 7-8 x tyle co obecna wartość pakietu Inventiona :)
Oni są tak śmieszni, że aż żałośni.
Dziś na RAFAKO i RAFAMET też mam zamiar podwoich kapitał a INVENTION na dziś stanowi 3 % wartości mojego porfela :)
akcji mam 446 tys. szt. bo wczoraj mi wpadło ok 8 tys. :) warte to jest na teraz niecałe 77 tys. zł.
Na tym forum pisze chyba tylko z samej przekory bo wisi mi to czy kurs INM będzie po 14 czy 15 czy 20 zł bo nie ma to dla mnie żadnej różnicy, akcje które mam to tylko malutka część zysku jaki na ten zakup przeznaczyłem :)