„Tu na razie jest ściernisko
Ale będzie San Francisco
A tam gdzie to kretowisko
Będzie stał mój bank”. I chyba tyle z naszych „banków” fabryka jest już prawie rok, fabryka co miała zmieniać robaki w złoto, a jest chyba zjedzona przez robaki ..
tu już powinny być szczyty Zakopanego a mamy szczyty rowu marianskiego..
tylko jak tu wyciągnąć oszczędności lat pracy ..
Tak masz rację, to nie ten sam akcjonariusz , jednak kasy sporo zainwestowałem i jestem coraz bardziej wściekły .
Wsazystko było z planem jak w zegarku
Też trochę zainwestowałem i oczywiście wolałbym szybkie rajd na tysiąc złotych. Ale branża jednak trudna (to nie znane wszystkim, nie wiem, robienie okien czy klepanie kodu), spora nieprzewidywalność plus znane z przemysłu wyzwania rozruchowe. Nie skreślanym jeszcze, a cierpliwie czekał (zaznaczę, że sam mam tu kwotę dla mnie dużą i ciężko niezwykle byłoby pogodzić się ze stratą). Myślę że w ciągu pół roku sporo się wyjaśni.
Jako element optymistyczny: proszę zwrócić uwagę kto w akcjonariacie :)
Piękny wywiad z kolejnym nowym prezesem. Poprzedni też pięknie mówił i poprzedni też..."Po owocach ich poznacie." Nie mam walorów spółki ale biznes jest ciekawy i jeśli zaczną wychodzić na prostą dołączę ponownie do akcjonariatu.
Nooo szczególnie uskrzydla ten wyraźny wzrost przychodów od pół roku" , za 4q mieli 54 tys więc o poprawę nie będzie trudno, pytanie czy to będzie.wzrost w miliony,czy tylko pobicie tych 54,
Sorki za sarkazm,ale naprawdę już czas na wyniki, akcji za darmo nikt nam nie dał a obietnic to już się naczytalismy
Ciekawe jak by wyglądał biznes plan oparty o południe Europy gdzie energia jest znacznie taniej a w sezonie letnim ciepło w hali praktycznie za free ..