matti o tym samym pomyślałem, ale za dwa dni wyniki i może to jakiś ruch pod nie właśnie? obecna wycena jest bankrutowa, przy dobrych wynikach może być większy ruch i volumen dolar za drogi nie jest;)
sorki to ja kupiłem, chyba za drogo przez co kurs skoczył. Chciałem 500 szt po 4,67 a musiałem po 4,90(5% drożej), bo nikt nie sprzedawal. Uczę sie dopiero, ale fajnie widać ze forum sobie dopisuje historie do każdej małej zmiany.
tak myślałem, ze gadam głupoty. To jak radzicie dokupić więcej i czekać na dobre wyniki czy poczekać i na spokojnie ? bo boje sie ze pojdzie jak CCC i nie bede mógł już tak tanio dostać. A przecież 51015 to akurat na 4Q wpadło więc róznice powinno zrobic na plus. Wy jak robicie ? Bo chyba musicie coś mieć skoro chce wam sie tu pisać, tak jak i mi który zauważył okazje :)
jak to w dołkach bywa ktoś kupił tanio duży pakiecik, ciekawe czy nie sami od siebie tyle dobrze ze już nie cisną na 4... spodziewam się że wyniki zaskoczą na plus i wszystkim będzie łyso że jednak nie brali za taniosci