Bo widzisz tutaj co drugi post publikowany przez toroli ,to kłamstwo .Nawet ostatnio pisali ,że Prezes Radosław B. nic nie kupił ,a ja znalazłem informację że jednak kupił i to prawie 5 mil.
Radosław Barczyński 2024-07-03 2024-07-03
4769601 +15,93% 34707797
Po to też przecież wystąpił z wnioskami do urzędu ,żeby być większościowym Akcjonariuszem i dostał zgody .
https://uokik.gov.pl/bip/radoslaw-barczynski
Jak ktoś zauważył już wcześniej i pisał o tym, to ff wynosi już tylko 40 mln. akcji ,tylko ,że tych akcji wogóle nie ma w arkuszu i tam jest tylko 1 mln. akcji.
Ci co chcieli zebrać ile trzeba już zebrali.Teraz trwa męczarnia bez obrotu co najwyżej jakiś desperat wyrzuci parę kilo.Nikt myślący nie sprzedaje w tych cenach A ile potrwa męczarnia ulica na pewno nie wie.
Prezes był udziałowcem DNLD, który był większościowym akcjonariuszem Capitea. Odkupił 29.9 % akcji od DNLD i jednocześnie przestał być udziałowcem DNLD Holdings . Zawarł również warunkową umowę nabycia 4,8% akcji Capitea, o której piszesz od DNLD, którą zrealizował po uzyskaniu zgody odpowiednich organów. Nie kupił akcji na giełdzie tylko w transakcjach na umowę cywilna. Jego udział w akcjonariacie Capitea był pośredni przez DNLD a po zrealizowaniu transakcji jest teraz bezpośredni. Taka różnica.
Tutaj co drugi post publikowany przez toroli ,to kłamstwo .Nawet ostatnio pisali ,że Prezes Radosław B. nic nie kupił ,a ja znalazłem informację że jednak kupił i to prawie 5 mil.
Radosław Barczyński 2024-07-03
4769601 +15,93% i ma teraz 34707797
A gość powyżej pisze że z przed 2 lat !!!.